Skip to content

Юні спортсмени в захваті: у Дніпрі відремонтували поле для мініфутболу на ж/м Перемога (Фото)

Софія Танченко

Новини Дніпра: На ж/м Перемога відремонтували поле для мініфутболу

У Дніпрі продовжують оновлювати дитячі та спортивні майданчики. Таке завдання перед комунальниками поставив мер Борис Філатов. Черговий по місту, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артем Нідєлько перевірив вже відремонтований багатофункціональний майданчик на вул. Набережна Перемоги, 60, передає «Наше місто».

Тут відремонтували мініфутбольне поле: замінили сітку, яка була навколо майданчика та сітку на воротах. Юні футболісти ганяють м’яча на цьому полі кожного дня, інколи з самого ранку і до вечора. Кажуть, що зараз стало грати набагато зручніше.

«Тяжко було грати, бо м’яч постійно вилітав. Верхньої сітки майже не було. Тепер нам відремонтували поле і дуже всім дякуємо. Бо ж раніше в нас тут не один м’яч порвався, оскільки в старій огорожі стирчали кінці і коли м’яч налітав на гостре, то він рвався», – наперебій радіють новому огородженню хлопці. 

Проте є і зауваження щодо ремонту. Виникли проблеми з входом на поле і зараз замок не фіксується. Тому інколи двері відчиняються. У найближчий час це питання вирішать.

«Ми дуже вдячні міській владі, що зреагували на наше звернення і відремонтували дитячий майданчик. Він був в непридатному стані і діти могли покалічитися», – розповідає мешканка будинку № 60 на вул. Набережна Перемоги Римма Мажугіна.

На футбольному полі також відремонтували ворота, замінили на них сітку та пофарбували.

«Всього з початку року ми відремонтували 34 об’єкти, ще плануємо близько 40. Ми реагуємо на всі звернення громадян. Ставимо у чергу. У нас досить велика кількість об’єктів, які потребують догляду. Ми вибудовуємо черговість, щось у першу чергу, щось у другу. Та плануємо, що роботи будуть виконані у цьому році», – зазначив директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: