Skip to content

Новий асфальт та кишені для паркування: у Дніпрі продовжують ремонт внутрішньоквартальних доріг

Софія Танченко

У Дніпрі комунальники активно продовжують виконувати ремонти внутрішньоквартальних доріг, які через повномасштабне вторгнення рф довелося призупинити. Нині ж бригади будівельників уже стали до роботи і працюють у різних районах, передає «Наше місто».

«За останні 5 років до війни ми відремонтували понад 600 дворів. На цей рік ми запланували ремонт у близько 100 дворах. До виконання всіх робіт підходимо комплексно – якщо є проблеми з водовідведенням, то ці роботи ведуться паралельно з ремонтом двору», – зазначив Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури.

У дворі будинків №12, 14 по вул. Козака Мамая та будинку №12 по вул. Інженерній наразі також тривають роботи. Комунальники вже замінили старий бордюрний камін на новий та виконують підготовчі роботи перед асфальтуванням.

Загалом тут планується замінити 700 метрів бордюрного каменю з дотриманням умов доступності для маломобільних груп населення, улаштувати паркувальні кишені для мешканців та замінити асфальтове покриття на дорозі та тротуарі площею 2,5  тис. м2.

Довідково

На цей рік на ремонти автошляхів та внутрішньоквартальних доріг за дорученням міського голови Дніпра було виділено з міського бюджету 635 млн грн. Обсяги робіт – близько 420 тис кв м.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: