Літо – період пікніків на природі та приготування шашликів. Швидку закуску для м’яса можна зробити з інгредієнтів, які точно є в холодильнику кожної господині. Рецепт розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.
Інгредієнти:
- пучок кропу і петрушки;
- половина столової ложки солі;
- одна чайна ложка цукру;
- щіпка чорного меленого перцю;
- півкіло помідорів;
- одна столова ложка 6% оцту;
- кілька зубчиків часнику.
Приготування
Вам потрібно взяти глибоку ємність і викласти в неї подрібнену зелень. Часник пропустити через прес і додати в миску. Всипати цукор, сіль і перець, влити оцет (за бажанням можна також використовувати будь-яку рослинну олію). Помідори вимити, зробити хрестоподібні надрізи і заповнити внутрішню частину овоча приготованим маринадом. Помідори скласти в каструлю, накрити кришкою і залишити в холодильнику на 10-12 годин.