Skip to content

Легенда географічного факультету ДНУ: на війні загинув доброволець з Дніпра

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Микола Цимляков

Кожного дня за Незалежність та вільне майбутнє нашої країни гинуть справжні Герої. Таким був і доброволець з Дніпра Микола Цимляков з позивним “Утка”, який загинув напередодні. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на публікацію побратимів загиблого Захисника.

З початком повномасштабного вторгнення Микола Цимляков пішов добровольцем на фронт. Чоловік служив у складі 98 батальйону ТрО “Азов”, згодом — у 3-й ОШБр.

“Футбольний фанат і ультрас, геолог, батько, патріот, добрий друг, душа компанії. Немає слів…”, – написали друзі Миколи.

Колектив Дніпропетровського національного історичного музею ім. Яворницького виразив свої щирі співчуття колезі, мамі загиблого Воїна Тетяні Цимляковій, завідувачці відділу історії України.

“Микола знайомий нашому музею як волонтер на багатьох театралізованих екскурсіях. У 2022-2023 рр. він суттєво поповнював колекцію предметами з війни. Вічна пам’ять Герою”, — співробітники музею.  

Вічна пам’ять Герою…Новітня історія України пишеться на наших очах. На жаль, кров’ю тих, хто не вагаючись відправився на захист Батьківщини. Маємо пам’ятати, якою ціною здобувається Перемога…Низько схиляємо голови в скорботі…

Читайте також: Віддав життя, щоб ми ходили по своїй землі: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: