Site icon Наше Місто

Для комфорту пацієнтів та лікарів: у Дніпрі триває ремонт амбулаторій

Новини Дніпра: Ремонти в амбулаторіях

Чергова по місту, заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міськради Олександра Бодня відвідала одну з міських амбулаторій, де наразі триває ремонт.

У квітні 2023 року коштом міського бюджету в будівлі розпочато поточний ремонт приміщень, який триває по теперішній час.

Зараз вже відремонтовані приміщення 1 та 4 поверхів. Проведено встановлення дверних та віконних блоків , улаштування стелі, стін та підлоги. Оновлено електричні мережі та сантехніку. Наразі відбувається ремонт кабінетів лікарів у центральній частині 1 та 3 поверхів. Весь цей час амбулаторія не зупиняла свою роботу та надавала всі можливі послуги.

На сьогодні у амбулаторії задекларовано 17,5 тисяч осіб, з них понад 1 тис. –  ВПО.

Дніпро став форпостом допомоги переселенцям. І медичні послуги не є винятком. Загалом понад 40 тис. ВПО отримали медичні послуги амбулаторно в ЦПМСД з початку війни незалежно від укладання декларації з сімейним лікарем.

Понад 24 тис. осіб вже мають декларації з сімейними лікарями. Стаціонарне лікування у дніпровських закладах отримало близько 15 тис осіб.

Переміщені лікарі також мають можливість працевлаштування у дніпровських закладах. На сьогодні в міських лікувальних закладах  працевлаштовано близько 280 внутрішньо переміщених осіб.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version