Skip to content

Хіт сезону: кабачковий торт з незвичною начинкою

Торт із кабачків — ідеальний варіант як перекусів, так і для повноцінної вечері чи добавки до обіду. Готувати його просто, не треба дорогих інгредієнтів. Тим паче, що зараз сезон кабачків у розпалі, а цей овоч стрімко дешевшає. Наразі у торгівельних точках Дніпра за кілограм кабачків просять 20 грн. Тож саме час готувати креативний торт, пише «Наше Місто» з посиланням на Уніан.

Нам знадобиться:

  • Молоді кабачки – 2 шт. (вага близько 1 кг)
  • Борошно – 1 ст.
  • Яйця – 4 шт.
  • Майонез – 0,5 ст.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Помідори – 4 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Зелена цибуля – кілька пір’їнок

Приготування:

Кабачки натерти на крупній тертці, злегка віджати, щоб прибрати зайву рідину. Додати яйця, борошно, посолити та поперчити. Все змішати, щоб вийшло тісто, як на оладки.

Сковороду злегка змастити олією й випікати на ній млинці. Тісто потрібно просто розмазати ложкою по сковорідці, щоб млинці не вийшли занадто товстими. Обсмажувати їх з двох боків. Вийде приблизно 5 млинчиків. Готові млинці остудити.

У майонез додати пропущений через прес часник і перемішати. Помідори нарізати кружечками якнайтонше.

Збираємо торт. Млинець змастити майонезом (не дуже густо), зверху розкласти кружечки помідорів, потім знову млинець і т.д.

Новини Дніпра: рецепт торта з кабачків - Наше Місто

Верхній шар просто прикрасити майонезом, помідором і зеленою цибулею. Готовий торт прибрати в холодильник на півгодини.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: