Skip to content

Масштабне відключення води у Дніпрі 27 червня: адреси

Новини Дніпра: Відключення води 21 вересня (адреси)

Станом на 14:00 бригади КП «Дніпроводоканал»  проводять аварійні роботи на декількох об’єктах. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську раду.

  • підвищувальна насосна станція (ПНС) на вул. М.Міхновського, через що знижено тиск на верхніх поверхах будинків на просп. Миру, 2, 2-А та вул. М.Міхновського, 2, 4;
  • водопровід на  вул. К.Роде, 27, припинено водопостачання на вул. К.Роде, 27, 29 та вул. Чухновського, 22, 24;
  • водопровід на вул. Чорноземна, 99, жителі вулиць Чорноземна та Орбітальна тимчасово без водопостачання;
  • водопровід  вул. Перлинна, 27, припинено водопостачання на вул. Перлинна, пров. Перлинний, вул. Заповідна, пров. Заповідний,  вул. Безлісна;
  • водопровід у с. Новоолександрівка на вул. Українська, 74, припинено водопостачання всієї вулиці;
  • водопровід  на  вул. Лютнева, 2,  припинено водопостачання Діївка-1;
  • водопровід  на вул. Кринична, 31,  припинено водопостачання Самарівки.

Для проведення аварійних робіт на внутрішньобудинкових мережах на прохання обслуговуючої організації припинено водопостачання у буд. №79 на вул. С.Ковалевської.

За всіма адресами комунальники планують відновити водопостачання протягом дня.

Станом на 14:00 комунальники уже завершили роботи на вул. Старокозацька,70,  відновлено водопостачання на вул. Старокозацька, 70, 70-А;

Виконані аварійні роботи на внутрішньобудинкових мережах на вул. Івана Багряного, 2, водопостачання у цьому будинку відновлено.

Бригади КП «Дніпроводоканал»  зараз працюють на очищенні 27 засмічень на мережах водовідведення, а також усуненні 8 пошкоджень на мережах водопостачання. Ці роботи проводяться без відключення водопостачання.

Всі комунальні служби міста продовжують працювати безперервно, аби забезпечити надійну роботу своїх підприємств та надання послуг містянам.

Нагадаємо, бригади КП «Дніпроводоканал» оперативно працюють за заявками містян, що надходять до «Контакт-центру» Дніпровської мерії.

Всі служби у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: