Skip to content

Скандал з «Home Park» у Дніпрі: офіційна заява міської влади

Новини Дніпра: Скандал з «Home Park» у Дніпрі

Останнім часом мешканці міста та працівники комунальних служб стикаються з проблемами, пов’язаними з недобросовісною поведінкою власників ресторану “Home Park”. У квітні 2023 року закінчився договір на оренду землі для ресторану, але, згідно з інформацією, наданою юристами міської ради Дніпра, підприємець, який формально представляє ресторан, не виконав своїх зобов’язань за договором з міською владою, пише “Наше місто” з посиланням на Дніпровську міську раду.

Підприємець не звільнив територію парку від майна, що йому належить, а також не повернув орендовану територію згідно з актом приймання-передачі.

Комунальне підприємство “Міська інфраструктура”, відповідальне за управління парком ім. Шевченка, багатократно вимагало у “Home Park” надати документи, що підтверджують, на якій підставі ресторан знаходиться на цій ділянці в межах парку. Проте адміністрація ресторану ігнорувала ці законні вимоги.

Профільні служби міської ради виставили низку приписів, що стосуються виправлення порушень законодавства у сфері благоустрою. Ресторану було надано певний строк для вжиття відповідних заходів. Однак представники закладу не виконали вимоги, які були поставлені перед ними.

Навіть більше, представники ресторану розпочали акти вандалізму та систематично порушують закон: вони виривають зелені насадження, самовільно встановлюють тимчасові споруди, здійснюють продаж алкоголю в парку, продовжують працювати після 22:00, не дотримуючись чинних заборон, нападають на працівників, викидають будівельні матеріали на пішохідних доріжках. Більше того, вони спровокували напад та побили директора парку, внаслідок чого він наразі перебуває в лікарні.

Міські служби отримали інформацію, що, ймовірно, представники “Home Park” планують провокації проти працівників парку та відповідного департаменту.

Тож Дніпровська міська рада звертається до Національної поліції та органів прокуратури з проханням втрутитись у ситуацію та припинити порушення громадського порядку та вимог чинного законодавства власниками ресторану.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: