Skip to content

Прокат каяків у Дніпрі: скільки коштує відпочинок на воді

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Прокат каяків в Дніпрі ціна

Прогулянки на каяках – один з популярних видів дозвілля у Дніпрі. Каяк – вузький і довгий човен. Для приведення його в рух використовують весло з лопатями на кожному кінці. У Дніпрі є декілька точок прокату такого виду транспорту. Про ціни в 2023 році розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Travel Kayak Dnipro

У цієї компанії є декілька точок прокату каяків – парк Сагайдак, Монастирський острів, Ломівський, Червоний Камінь. Також є можливість прийняти участь в авторських турах та відвідати персональні тренування.

На сайті зазначено, що є знижки для студентів та пенсіонерів за умови пред’явлення відповідного документа. 

Kayak Club Dnipro

Компанія пропонує великий вибір байдарок та SUP-дошок.

Окрім стандартних прогулянок по Дніпру, можна долучитись до походів по Орілі, Ворсклі тощо. З маршрутами можна детально ознайомитись на сайті компанії.

Центр каякінгу KAYAK.DP.UA

Компанія пропонує оренду каяків, маршрути сплавів та заходи для корпоративних клієнтів. Оренда каяків та SUP-дошок здійснюється шляхом попереднього бронювання.

Каяки та SUP-дошки видаються у прокат під грошову заставу, що дорівнює їх вартості (для кожного плавзасобу визначається окремо, в межах 15 000 – 35 000 грн.) або за умови заключення договору оренди по паспорту чи “Дії”.

Читайте також: ТОП популярних турбаз з басейнами, що знаходяться під Дніпром.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: