Skip to content

Вийде смачніше, ніж піца: ніжний кабачковий рулет з начинкою

Сезон кабачків триває, і після смажених, запечених або в складі овочевого торта, настав час приготувати кабачковий рулет. Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачного рулету, з начинкою із плавленого сиру, з часником, помідорами та солодкими перцем, повідомляє сайт «Наше Місто».

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.
  • сіль – 1/3 ч. л.
  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 1 ст. л.
  • борошно із гіркою – 2 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Начинка:

  • плавлений сир – 100 г
  • сметана, крем-сир – 40-50 г
  • часник – 2 зуб.
  • сіль, перець за смаком
  • зелень
  • помідор – 1 шт.
  • перець солодкий – 1 шт.

Приготування:

Кабачки натріть на тертці, посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб вони пустили сік.

 До яєць додайте сметану, сіль, перець за смаком. Збийте виделкою до однорідності.

 З кабачків відіжміть сік, додайте яєчну суміш, перемішайте, додайте борошно і знову перемішайте.

Форму для випічки застеліть пергаментом, пергамент злегка змастіть олією, викладіть кабачкову суміш і добре розрівняйте і випікайте 25-30 хвилин при 200 С. Відразу тісто з пергаментом дістаньте з духовки і перекладіть на поверхню. 

Для начинки: сирки натріть на дрібній тертці, додайте подрібнений часник, крем-сир або сметану, зелень, сіль, перець до смаку і перемішайте.

Перець наріжте смужками, а помідори скибочками.

Змастіть кабачкове тісто начинкою, викладіть зверху червоний перець та помідори. Згорніть у рулетик, щільно обмотайте харчовою плівкою і залиште в холодильнику на 1-2 години.

Новини Дніпра: рулет з кабачків - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: