Сезон кабачків триває, і після смажених, запечених або в складі овочевого торта, настав час приготувати кабачковий рулет. Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачного рулету, з начинкою із плавленого сиру, з часником, помідорами та солодкими перцем, повідомляє сайт «Наше Місто».
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.
- сіль – 1/3 ч. л.
- яйця – 2 шт.
- сметана – 1 ст. л.
- борошно із гіркою – 2 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Начинка:
- плавлений сир – 100 г
- сметана, крем-сир – 40-50 г
- часник – 2 зуб.
- сіль, перець за смаком
- зелень
- помідор – 1 шт.
- перець солодкий – 1 шт.
Приготування:
Кабачки натріть на тертці, посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб вони пустили сік.
До яєць додайте сметану, сіль, перець за смаком. Збийте виделкою до однорідності.
З кабачків відіжміть сік, додайте яєчну суміш, перемішайте, додайте борошно і знову перемішайте.
Форму для випічки застеліть пергаментом, пергамент злегка змастіть олією, викладіть кабачкову суміш і добре розрівняйте і випікайте 25-30 хвилин при 200 С. Відразу тісто з пергаментом дістаньте з духовки і перекладіть на поверхню.
Для начинки: сирки натріть на дрібній тертці, додайте подрібнений часник, крем-сир або сметану, зелень, сіль, перець до смаку і перемішайте.
Перець наріжте смужками, а помідори скибочками.
Змастіть кабачкове тісто начинкою, викладіть зверху червоний перець та помідори. Згорніть у рулетик, щільно обмотайте харчовою плівкою і залиште в холодильнику на 1-2 години.