З кабачків можна готувати не лише оладки, рагу чи салати на зиму, а й дуже смачні закуски. Однією з них є рулетики. Начинка в них може бути абсолютно різною. Головне, щоб всі інгредієнти відмінно поєднувались між собою і вийде цікаве блюдо, яке буде доречним на будь-якому гулянні. Рецептом ділиться сайт «Наше Місто» з посиланням Telegraf.
Інгредієнти:
- 1-2 кабачки
- 150 г сиру
- 2 яйця
- 2 ложки борошна
- 1 помідор
- зелень, сіль, перець, часник – за смаком
Спосіб приготування:
Нарізаємо кабачки на слайси. Це можна зробити за допомогою овочечистки. Смужки солимо.
Ріжемо зелень та часник, натираємо сир. З помідора видаляємо зайву воду і також нарізаємо. Змішуємо, заправляємо майонезом та спеціями на свій смак.
Яйця збиваємо з дрібкою солі. Борошно висипаємо на тарілку.
У кожен слайс загортаємо начинку. Кожен рулетик обвалюємо в борошні, обмочуємо у збиті яйця і викладаємо на гарячу сковороду.
Обсмажуємо рулетики по кілька хвилин із кожного боку. Подаємо гарячими.