Skip to content

Від м’яса не відрізнити: простий рецепт кабачкових рулетів

Олена Завгородня

З кабачків можна готувати не лише оладки, рагу чи салати на зиму, а й дуже смачні закуски. Однією з них є рулетики. Начинка в них може бути абсолютно різною. Головне, щоб всі інгредієнти відмінно поєднувались між собою і вийде цікаве блюдо, яке буде доречним на будь-якому гулянні. Рецептом ділиться сайт «Наше Місто» з посиланням Telegraf.

Інгредієнти:

  • 1-2 кабачки
  • 150 г сиру
  • 2 яйця
  • 2 ложки борошна
  • 1 помідор
  • зелень, сіль, перець, часник – за смаком

Спосіб приготування:

Нарізаємо кабачки на слайси. Це можна зробити за допомогою овочечистки. Смужки солимо.

Ріжемо зелень та часник, натираємо сир. З помідора видаляємо зайву воду і також нарізаємо. Змішуємо, заправляємо майонезом та спеціями на свій смак.

Яйця збиваємо з дрібкою солі. Борошно висипаємо на тарілку.

У кожен слайс загортаємо начинку. Кожен рулетик обвалюємо в борошні, обмочуємо у збиті яйця і викладаємо на гарячу сковороду.

Обсмажуємо рулетики по кілька хвилин із кожного боку. Подаємо гарячими.

Новини Дніпра: рецепт кабачкових рулетів - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Поділитися: