Skip to content

Подаруйте пухнастикам новий дім: у Дніпрі шукають господарів для котів, евакуйованих з Херсону

46 котиків перебуває наразі у притулку «Вірність» у Дніпрі. Їх евакуювали з Херсона дніпровські зооволонтери. Кажуть, що привезли і цуценят, але їх вже забрали у родини. Пухнастиків пролікували і зробили необхідні щеплення. Тепер їм шукають нових господарів. Про це повідомляє ДніпроTV, пише «Наше Місто».

Волонтери кажуть, що евакуація проходила складно, покинутих тварин було дуже багато.

«Скажу чесно, туди їхати було жахливо, тому що їдеш і не розумієш масштаб трагедії. Назад повертатись було жахливо, тому що один автобус, купа кліток, переносок, їм дуже лячно, коти волають, цуценята теж забилися в куточок», – пригадує голова правління організації захисту тварин «Вірність» Маріанна Мірошниченко.

Тепер котикам шукають люблячі родини. Але спочатку треба пройти співбесіду, і вже потім обрати собі домашнього улюбленця. 

«Котик – це не іграшка тимчасова, це на все його життя. Як ви знаєте, для нас котики – це частина життя, а ми для них – це все їхнє життя. Тому це дуже відповідна має бути людина», – каже Надія Пуріс, волонтерка організації захисту тварин «Вірність».

Волонтерки намагаються приділити увагу кожній тваринці, але рук не вистачає. Тому запрошують небайдужих дніпрян до притулку.

«Котки це не тільки прибирання, це ще і ігри, також вичісати їх потрібно. Тому якщо хтось бажає побавитися з котиком, навести йому красу, то також можна до нас прийти, ми знайдемо роботу кожному», – запрошує Надія Пуріс, волонтерка організації захисту тварин «Вірність».

У Дніпрі шукають господарів для котів, евакуйованих з Херсону

Окрім евакуйованих пухнастиків з Херсона, тут є багато тваринок, вивезених з Донецької області. Всім їм потрібні любов та турбота нових господарів. Можливо, хтось з них вже вразив вас у саме серденько.

«Вірність» запрошує волонтерів, також звертається до небайдужих дніпрян з проханням допомогти з кормом та наповнювачами для туалетів. Ті, хто бажають обрати собі чотирилапого друга, мають зателефонувати за номером +380 97 507 92 99.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: