Skip to content

Хайп на війні і клятві Гіппократа: «велике кіно» про Сергія Риженка обурило дніпрян

Новини Дніпра: Фільм про Риженка та Мечнікова скандал

Набирає обертів новий гучний скандал, пов’язаний із Сергієм Риженком, директором лікарні імені Мечникова у Дніпрі. У промо-фільмі про Риженка, створеному каналом 1+1, який, до речі, «курує» олігарх Ігор Коломойський, були використані кадри інфраструктурних об’єктів, мостів Дніпра, показані десятки поранених військових та локації медичного закладу. Дніпрян обурила доречність використання таких кадрів та інформації під час страшної війни, пише «Наше місто» з посиланням на Дніпро Головне.

Відомо, що Риженко вже багато років використовує фотографії поранених, а особливо – з крупними планами облич, та результати роботи своїх підлеглих з метою самопіару.

Анонс ролика, присвяченого Риженку та його лікарні, викликає здивування і шок. У цьому відео, яке показується на всю країну під час воєнних дій, можна побачити панорамні види річки Дніпро, знімки лікарні імені Мечникова ззовні та всередині, а також численних поранених, включаючи тих, хто зазнав серйозних травм.

Виникає велике питання – чи було отримано згоду від цих людей на їхню участь у рекламному відео Сергія Риженка. Відомо, що навіть за позивними або невеликими деталями противник може впізнати наших героїв-ветеранів. Розповідати їхні історії, називати позивні та імена у відео, призначеному для широкої аудиторії під час воєнних дій, є вкрай спірним та навіть шкідливим рішенням. На тлі цього факт того, що голос директора Сергія Риженка переозвучений професійним диктором, видається дрібницею.

У медіа-спільноті з обуренням обговорюють новий рекламний фільм Риженка, який і до цього скандалу піарився на межі фолу. 

“Правила діють не для всіх? – обуренно запитують журналісти. – Чи можна вже відкрито говорити про те, що у Мечникова перебувають поранені?”

Та і самі місцеві мешканці вкрай здивовані таким рішенням та «фільмом» під час війни.

Сам директор лікарні Риженко наразі не прокоментував скандальний фільм, знятий каналом одіозного олігарха Коломойського.

Тим часом очікуємо на оперативну та адекватну реакцію правоохоронних органів на таке небезпечне відео.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: