Skip to content

Людина слова: власник ветклініки, яку знищила росія, подякував меру Дніпра за підтримку

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Андрій Малишко подякував Борису Філатову

Вранці 26 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. Крім медичного закладу для людей, тоді було знищено одну з кращих в місті медустанов для тварин – «Клініку ветеринарної хірургії лікаря Малишко». В результаті теракту загинули чотири людини, у тому числі позаштатний співробітник ветклініки. Одразу після трагедії міський голова Дніпра Борис Філатов пообіцяв, що допомога ветеринарній клініці обов’язково буде і дотримав свого слова. Власник ветклініки Андрій Малишко у своїх соціальних мережах подякував меру за підтримку, пише «Наше місто».

Андрій Малишко на час російської атаки перебував у столиці на конференції. Коли йому зателефонували співробітники і повідомили про трагедію, чоловік не вагаючись сів в авто і поїхав до Дніпра.

Наразі на місці колишньої ветеринарної клініки – згарище. Сума збитків – близько 7 млн. грн., адже це була сучасна, професійна, багатопрофільна клініка. У будівлі обгоріла та обсипалася частина стелі, вибухом вибило вікна, обладнання врятувати не вдалося. Міська влада миттєво відреагувала на трагедію і вже наступного дня з власником клініки розроблявся комплекс необхідних заходів.

«Хочу подякувати міському голові Дніпра Борису Філатову за підтримку. Це дуже важливо. Відчувається, що міський голова дуже турбується за мешканців міста. Вже на наступний день я зустрівся з його помічником, з ним вирішили найскладніші питання, розробили схему подальших дій. Щирі слова подяки», – розповів власник ветклініки Андрій Малишко.

Читайте також: Клініка воскресне, як Фенікс з попелу: Андрій Малишко про збитки від ракетного удару і плани на майбутнє.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: