Skip to content

Війна забирає цвіт нації: в бою за Україну загинув 22-річний захисник з Дніпропетровщини

Україна під час війни втратила багато героїв, вірних синів та дочок, які, не шкодуючи власного життя, стали на захист мирного населення. Червоногригорівська територіальна громада також, на жаль, несе втрати. В боях за Україну загинув Артур Яндола. Йому було лише 22 роки. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Червоногригорівську громаду.

6 червня в місті Київ поховали уродженця смт. Червоногригорівка, Яндолу Артура Альбертовича.

«Також він мешкав в с.Придніпровське, а згодом в місті Київ. Навчався в Червоногригорівській та Придніпровській школах, тому його знає дуже багато молоді. Брав участь в спортивному житті школи та мав активну життєву позицію. Цей зовсім молодий чоловік назавжди запам’ятається нам своєю щирою посмішкою. Нелегка доля спіткала його з дитинства, коли він став сиротою… Але Артур знайшов себе, обравши важкий шлях, шлях воїна», – повідомляється на офіційній сторінці Червоногригорівської ТГ.   

Схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Артура назавжди залишаться у серцях земляків, друзів, рідних. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: