Skip to content

Хіт цього літа: десерт з полуницею без мороки з тістом

Нарешті дочекалися сезону полуниці! Кожна господиня прагне приготувати з нею ароматну випічку. Із цією ягодою все виходить соковитим і по-справжньому літнім. Пропонуємо вирушити у світ смакоти разом рецептом ніжного тістечка від блогу «Лінивий кулінар», пише сайт «Наше Місто».

Для приготування десерту нам знадобиться листкове тісто.

Крем:

  • полуниця
  • маскарпоне — 200 г;
  • цукор – 60-80 г;
  • солодкий йогурт – 300 г.

Приготування:

Листкове тісто розморозити, нарізати і відправити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Із тістом нічого робити не потрібно: ні розкачувати, ні присипати борошном.

Новини Дніпра: рецепт полуничного десерту - Наше Місто

У духовці тісто дуже добре підніметься, його потрібно розділити на коржі. Достатньо буде три шари, але можна зробити і більше, за бажанням.

Для крему збити маскарпоне із цукром та йогуртом. Чим довше збивати, тим густіший буде крем.

Збираємо тістечко. На нижній шар коржа викласти крем і зверху порізану полуницю. Так повторити ще раз. Верх тістечка закрити готовим коржем.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: