Нарешті дочекалися сезону полуниці! Кожна господиня прагне приготувати з нею ароматну випічку. Із цією ягодою все виходить соковитим і по-справжньому літнім. Пропонуємо вирушити у світ смакоти разом рецептом ніжного тістечка від блогу «Лінивий кулінар», пише сайт «Наше Місто».
Для приготування десерту нам знадобиться листкове тісто.
Крем:
- полуниця
- маскарпоне — 200 г;
- цукор – 60-80 г;
- солодкий йогурт – 300 г.
Приготування:
Листкове тісто розморозити, нарізати і відправити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Із тістом нічого робити не потрібно: ні розкачувати, ні присипати борошном.
У духовці тісто дуже добре підніметься, його потрібно розділити на коржі. Достатньо буде три шари, але можна зробити і більше, за бажанням.
Для крему збити маскарпоне із цукром та йогуртом. Чим довше збивати, тим густіший буде крем.
Збираємо тістечко. На нижній шар коржа викласти крем і зверху порізану полуницю. Так повторити ще раз. Верх тістечка закрити готовим коржем.