Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 5 червня: чергове ІПСО, фатальна ДТП та офіційна заява

Чергова ІПСО, фатальна ДТП та офіційна заява. Про ці та інші надзвичайні події понеділка, 5 червня, дивіться в відеодайджесті Днепр оперативный пише сайт «Наше Місто»

Фатальна ДТП

У понеділок, на вулиці Набережній Заводській сталася смертельна ДТП. Тут водій на автомобілі Hyundai врізався в стелу заправки. На місці події працювали надзвичайники. Аварія сталася близько 01:21. За інформацією надзвичайників, 42-річний водій за кермом Hyundai не впорався з керуванням і врізався в стелу АЗС. Внаслідок отриманих травм, чоловік загинув на місці події. Рятувальники дістали тіло з понівеченого автомобіля. Усі обставини події з’ясовуватимуть слідчі з ДТП.

Офіційна заява

Пресслужба Дніпропетровької міської ради подякувала ЗМІ, які дотримуються основ журналістики і перевіряють інформацію перед публікацією.

«Ми вдячні всім представникам ЗМІ, які не опублікували фейк щодо придбання міським головою Дніпра Борисом Філатовим нового авто. А також тим, хто одразу опублікував фейк та, зрозумівши помилку, зробив спростування. Це, зокрема, telegram-канали «ХДніпро» та «ТрухаДніпро», – йдеться у звернені.

З цього приводу міський голова Дніпра Борис Філатов заявив:

«Лише сильні готові визнавати свої помилки, а слабкі – ні».

А ми звертаємося до вас та закликаємо користуватися тільки офіційними джерелами інформації, аби випадково не вводити людей в оману та не розповсюджувати недостовірну інформацію.

Викрадений двоколісний

Днями на вулиці Космічній поліцейські зупинили водія мотоцикла Kawasaki. Під час перевірки двоколісного з’ясувалося, що свідоцтво про реєстрацію на нього у водія відсутнє, а номерний знак не належить вказаному мотоциклу. Поліцейські також перевірили транспортний засіб за ідентифікаційним номером і виявилося, що він перебуває у розшуку Інтерполом за фактом незаконного заволодіння.

Підсумки тижня

Коротко про те, як минув тиждень у патрульних Дніпра розкаже речниця прес служби Управління патрульної поліції Людмила Копиленко. За її словами, за минулий тиждень патрульні опрацювали 1700 завдань, склали 1600 адміністративних матеріалів, виявили 167 водіїв у стані алкогольного сп’яніння та склали на них протоколи.

«За розпивання алкогольних напоїв, куріння у громадських місцях патрульні винесли 500 адмінматеріалів. Поліцейські виявили 1 особу, яка була у розшуку. У 28 громадян інспектори виявили заборонені речовини, імовірно, наркотичної дії. Також патрульні виїхали на 138 ДТП, що сталися, 10 з яких з потерпілими. Безпечного тижня. бережіть себе та дотримуйтесь ПДР», – повідомила речниця прес служби Управління ПП в області Людмила Копиленко.

Загримів за ґрати

У Дніпропетровській області викрито агента фсб, який шпигував за «центрами прийняття рішень». Зловмисник з позивним «Грім» малював для окупантів схеми оборонних рубежів на території Кривого Рогу і визначав місця зберігання техніки та боєприпасів у місті. Для збору розвідінформації він діяв «за легендою» безробітного: періодично влаштовувався на підсобні роботи поблизу або на території критичних об’єктів. Група агентів фсб шпигувала за «центрами прийняття рішень» у трьох регіонах України. На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили затриманим про підозру.

Чергова ворожа ІПСО

Центр стратегічних комунікацій зафіксував чергову інформаційно-психологічну операцію ворога у соцмережі. Цього разу росіяни розганяють інформацію про те, що у разі початку контрнаступу, в низці українських областей можлива загроза хімічної атаки. У «зоні ризику» опинилися Дніпро, Кривий Ріг, Львів, Одеса, Полтава, Рівне, Луцьк, Черкаси, Кропивницький, Миколаєв та області. Такі дописи спрямовані на нагнітання панічних настроїв у суспільстві та підштовхування до мирних переговорів на умовах рф. Будь ласка, читайте лиш перевірені джерела і не ведіться на фейки.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: