Skip to content

У Дніпрі продовжують ремонти аварійних дитячих та спортивних майданчиків (фото)

У Дніпрі продовжують ремонти аварійних дитячих та спортивних майданчиків (фото)

Сьогодні черговий по місту – директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько перевірив, як виконується доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо проведення ремонтів дитячих та спортивних майданчиків у Дніпрі, пише «Наше місто».

Цього разу він відвідав майданчик на проспекті Івана Мазепи, 2. Роботи тривають тут з самого ранку.

«Наразі ми готуємо основу під гумове покриття. Вже замінили на ігровому комплексі металеві елементи, їх ремонтували в заводських умовах. Також в заводських умовах ми ремонтуємо карусель та балансир», – розповідає представниця підрядної організації Ірина Костенко.

Крім цього, буде замінено сидіння на гойдалках, лавках та каруселі. Всі елементи також будуть пофарбовані. Замінити планують також  пісочницю, бо зараз вона знаходиться в непридатному стані. Після ремонту в неї завезуть новий та чистий пісок.

«Раніше тут був побитий асфальт, не було жодного покриття, все було стареньке… На цьому майданчику раніше гуляло не дуже багато дітей, зараз дітей стане набагато більше, тому що її відремонтували. Це буде комфортне місце для того, аби вони проводили тут час», – говорить мешканка прилеглого будинку Юлія Смірнова.

Всього кінця 2023 року планується провести ремонт ще близько 40 майданчиків. Список корегується в залежності від звернень громадян та стану аварійності того чи іншого майданчика.

У Дніпрі продовжують ремонти аварійних дитячих та спортивних майданчиків (фото)

Зауважимо, повідомити про зламаний елемент чи взагалі про аварійний стан майданчика можна за телефонами Єдиної гарячої лінії ДМР або ж відсканувавши QR-код на спеціальній наліпці, яка є на майданчику, та заповнивши анкету за посиланням.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: