Смачна їжа буває не тільки в елітних ресторанах, а приготувати її можна не лише з екзотичних продуктів. Є дешеві та апетитні страви, на які не потрібно витрачати багато часу та коштів: все легко, просто й фантастично. Переконайтеся самі – рекомендуємо рецепт печива, який обійдеться вам у 28 гривень. Про це повідомляє кулінарка Лілія Цвіт, пише сайт «Наше Місто».
Складники і вартість:
- яйце – 1 шт. (3 грн)
- вода – 100 мл
- олія – 100 мл (7 грн)
- ванільний цукор – 2 п. по 16 г (5 грн)
- борошно – 330 г (6 грн)
- розпушувач – 2 ч. л. (3 грн)
- цукрова пудра – 50 г (4 грн)
Усього: 28 грн.
Вартість розрахована на вказану в рецепті кількість продукту. Ціни взяті з мережі АТБ станом на 29 травня 2023. На виході, за словами кулінарки, ми отримаємо близько півкіло печива.
Приготування
Змішайте в мисці яйце, воду і олію. Додайте ванільний цукор і перемішайте.
Двома частинами додайте борошно з розпушувачем. Замісіть руками м’яке еластичне тісто. Відривайте від тіста невеликі шматочки і викладайте на встелене пергаментним папером деко.
Випікайте при температурі 170 градусів близько 30 хвилин.
Одразу після випікання тепле печиво запаніруйте у цукровій пудрі. Смачного!