Skip to content

Масштабна реконструкція: в Дніпрі міняють бруківку на Європейській площі

У Дніпрі триває реконструкція Європейської площі. Виконується заміна покриття на 100 квадратних метрах, де бруківки немає, або вона пошкоджена. Про це повідомляє Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

«Взагалі, ми кожного року робимо ремонт покриття Європейської площі. Виключення – минулий рік, всі розуміють з яких причин це сталося. За два роки покриття площі трохи зіпсувалось, тому ми вирішили зробити масштабний ремонт. Заплановано укласти близько 100 квадратних метрів нової бруківки, але загальний об’єм робіт буде набагато більший», – сказав начальник інспекції з питань благоустрою Руслан Мороз.

Журналісти дізналися у дніпрян,  як вони ставляться до таких змін.

«Зміни – це добре, якщо її покладуть якісно, буде просто супер! Потрібно щоб вона трималася», – сказали Олександра та Софія.

«Думаю, потрібно замінювати, тому що тут взагалі дивитись боляче, треба, принаймні, в центрі щось робити», – каже Денис.

Нову бруківку викладають на більш міцну основу, тож вона не має розхитуватися. За словами фахівців, оновлення пішохідної зони триватиме ще 2-3 тижні. Тепер на головній площі міста панянки на підборах можуть спокійно прогулюватися.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: