Skip to content

У Дніпрі борг населення за опалення складає майже 1,4 млрд. грн

Борг населення за опалення складає майже 1,4 млрд. грн - Наше Місто

В КП «Теплоенерго» нагадують, що платіжна дисципліна споживачів є одним із важливих елементів забезпечення сталої роботи підприємства у мирний час, та вкрай важлива у воєнний, тому в черговий раз акцентуємо увагу абонентів на сплаті заборгованості. На сьогодні містяни заборгували 1 млрд 397 млн. та уклали 34 договори реструктуризації на суму 599 тис. грн. Підприємство наполегливо радить споживачам розраховуватись за послуги з теплопостачання. А у разі неможливості одномоментного погашення існуючої заборгованості врегулювати її шляхом укладення відповідного договору, зокрема договору реструктуризації, мирової угоди тощо, повідомляє сайт «Наше місто».

Що стосується порядку укладення таких договорів, їх алгоритм полягає в наступному:

1. Особисте звернення споживача із відповідною заявою до центру обслуговування абонентів Комунального підприємства «Теплоенерго» Дніпровської міської ради, розташованого за адресою: м. Дніпро, вул. Глінки 15А.

До заяви необхідно долучити наступні документи:

  • – копію паспорта;
  • – копію РНОКПП;
  • – довідку про склад сім’ї;
  • – довідку про доходи (за останні 6 міс.) усіх зареєстрованих повнолітніх осіб (якщо будь-яка повнолітня особа не працює або працює неофіційно, то необхідно пред’явити копію трудової книжки та довідку з центру зайнятості, про те, що особа не отримує матеріальну допомогу);
  • – копію технічного паспорту на квартиру.

Нагадуємо, що при собі необхідно мати усі оригінали документів, копії яких долучаються до заяви!

Борг населення за опалення складає майже 1,4 млрд. грн - Наше Місто

2. Визначення працівниками центру обслуговування абонентів Комунального підприємства «Теплоенерго» Дніпровської міської ради суми першого внеску, який споживач повинен оплатити до моменту укладення відповідного договору, спрямованого на врегулювання існуючої заборгованості.

3. Погодження істотних умов відповідного договору, спрямованого на врегулювання існуючої заборгованості, зокрема: строків погашення боргу, розміру щомісячного платежу тощо.

4. Підписання сторонами договору, спрямованого на врегулювання існуючої заборгованості та початок виконання його умов.

Наголошуємо, що після підписання відповідного договору, вкрай важливо здійснювати оплату поточних рахунків та дотримуватися графіку погашення реструктуризованої заборгованості з метою запобігання понесенню додаткових витрат. Адже укладання договору про реструктуризацію боргу не звільняє від оплати поточних нарахувань в опалювальному сезоні.

За будь якими деталями та консультаціями (в тому числі щодо можливості оформлення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, інших видів державних компенсацій), Ви можете звернутись до центру обслуговування абонентів Комунального підприємства «Теплоенерго» Дніпровської міської ради, розташованого за адресою: м. Дніпро, вул. Глінки 15А, або ж за телефоном (056)778-10-42.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: