Skip to content

Світло та безпечно: у Дніпрі на Дарницькій встановлять нові ліхтарі

Світло та безпечно: у Дніпрі на Дарницькій встановлять нові ліхтарі

Попри військовий стан, Дніпро продовжують оновлювати та покращувати. Так, на одній з ділянок міста завершують відновлення зовнішнього освітлення. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Дніпро оперативний.

Нова опора для ліхтаря готова. Комунальники працюють на вулиці Дарницька, 4 задля безпеки та комфорту жителів району, бо без освітлення, кажуть місцеві, біля дитячого майданчика було дуже небезпечно.

«Була у нас така проблема не працювала зовнішнє освітлення на двох стовпах. Скільки б ми не звертались не виходило зробити, щоб нам встановили. І ось на тому тижні знов був лист до комунальних служб, які відреагували дуже швидко і вже від сьогодні встановлюють нам світло на цих двох ліхтарях, які повинні були бути підключені коли здавали будинок. І ось зараз відбуваються ці роботи, дякуємо», – розповів мешканець будинку Антон.

Світло та безпечно: у Дніпрі на Дарницькій встановлять нові ліхтарі

Наразі фахівці КП “Міськсвітло” протягли 70 метрів повітряної лінії електромереж та встановили нові ліхтарі з натрієвою лампою для яскравішого освітлення.

«На даний момент ми проводимо монтаж кронштейнів світильників і ліній зовнішнього освітлення. На минулому тижні до нас надійшла заява від мешканців по адресі Дарницької, 4 через відсутність освітлення. Опори у них були облаштовані з моменту введення будинку в експлуатацію, і освітлення працювало від них. Вони попросили, щоб це було більш економічно перепідключити лінію. І відключити від мереж будинку, та приєднати до міської мережі», – розповів начальник експлуатаційно-технічного району №3 КП «Міськсвітло» Олег Коротушенко.

Водночас фахівці КП «Міськсвітло» зазначають, що така модернізація дозволить краще заощаджувати електроенергію у Дніпрі. Такі заходи дозволять покращити рівень освітлення на вулицях міста, а також суттєво підвищити енергоефективність.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: