Skip to content

«Активіст» з Дніпра, який живе в Польщі, розкритикував голову ДніпроОВА за вручені Нацгвардії автомобілі

Скандал Слободенюк 31-ша бригада - Наше Місто

У травні голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак передав службові автомобілі Дніпровській бригаді НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського. Ці машини будуть використовуватися для охорони громадського порядку в якості автопатрулів.

Скандал Слободенюк 31-ша бригада - Наше Місто
Скандал Слободенюк 31-ша бригада - Наше Місто

Тим більше, що 31-ша Бригада допомагає правоохоронцям зберігати спокій на вулицях Дніпра, що надважливо під час військового стану. Проте знайшлися ті, кому таке рішення, не сподобалося. «Активіст» з Дніпра Олександр Слободенюк, який вже декілька років живе з родиною в Польщі, розкритикував голову ДніпроОВА, звинувативши його в тому, що під час війни він «роздає автомобілі «мусорам».

Допис «борця за справедливість», написаний, до речі, мовою ворога, який спокійно живе за кордоном, поки хлопці, у тому числі і з 31-шої бригади гинуть на передовій і захищають наш сон в тилу, викликав справжній скандал в соцмережах.

«Вертайтесь з Польщі, вчіть українську мову! Це гидко – ловити хайп на військових!», – пише Андрія Вільховий.

«Ви спочатку приїдьте і в очі військовим повторіть оце все лайно, яке випускаєте своїм брудним ротом! Ви не праві і судити будь-кого з українців, тим більше, військових! Ви – боягуз! Сидіти в Польщі і таке писати! Втікачі, такі, як ви, не заслуговують бути громадянами України», – обурюється Наталія Юнаш.

Це й не дивно. У той час, коли десятки тисяч українців, котрі, як і Олександр, до 24 лютого 2022 року жили і працювали у тій же Польщі, повернулися додому боронити Україну від окупантів, той, хто відсиджується за кордоном, дає поради голові військової адміністрації, куди відправляти автівки. Більше того, прямим текстом ображає тих, хто нас захищає. Нонсенс! Проте це якщо не знати автора допису. А в нього дуже цікава біографія!

Олександр Слободенюк в інформаційному полі Дніпра з’явився у 2016-2017 роках як співзасновник правозахисної організації «Закон один для всіх» – «ЗОВ». Як її тільки не називали: «За Окрему Винагороду», «Зона Особливих Можливостей», «Закон Про Вседозволеність» та ще багато різних прізвиськ. Разом з «однодумцями» В’ячеславом Поїздником та Всеволодом Новохатько Олександр Слободенюк протестували проти реформи поліції, кошмарили патрульних поліцейських, влаштовуючи провокації і знімаючи їх на приховані камери, прикидались екоактивістами, захисниками прав усіх кого тільки можна. Потім взялися за міську владу, яка, на їхню думку, всюди не права. Одним словом, «Баба Яга проти». Головне, щоб про них говорили, і, як результат, дорожче оплачували їхні послуги.

Виїхавши за кордон, Олександр Слободенюк вирішив продовжити свою кар’єру «громадського активіста і викривача», тільки тепер в соцмережах. Навіть освоїв ТікТок, і звідти у свої роликах розповідає, як дніпрянам правильно жити під час повномасштабної війни, на які телеграм-канали підписуватися і т.д. Тепер от дійшов до очільника ДніпроОВА Сергія Лисака і Нацгвардії.

До речі, відповідь Дніпровської бригади НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського на зрадливий допис людини, яка вважає себе захисником прав всіх скривджених, не забарилася.

«31-ша бригада працює над тим, аби Дніпро був мирним і спокійним у комендантський час. Оскільки ми прагнемо правопорядку на вулицях у будь-який час доби і пору року, ми отримали автівки задля покращення виконання поставлених завдань у Дніпрі та області буквально нещодавно. Зовсім скоро Ви зможете прочитати і побачити результати несення служби з якісними показниками», – відмітили в Нацгвардії та додали, що з нетерпінням чекають, коли пан Олександр купить квиток на потяг, повернеться в Дніпро і стане на облік у будь-який РТЦК СП міста Дніпра. Тоді можна буде говорити про те, що у цієї людини ще лишилось щось від чоловіка.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: