Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 17 травня: неадекват у McDonald’s та масштабне загорання

Неадекват у McDonald’s, підробка документів та масштабне загорання: про ці та інші події Дніпра та області, за середу, 17 травня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Фейкові документи

Сьогодні вранці екіпаж патрульних зупинив автомобіль Skoda в Шевченківському районі. Поліцейським була відома інформація, що водій керує транспортним засобом без наявності дійсних документів, тому вони попросили його надати їх для перевірки. Чоловік передав поліцейським водійське посвідчення, інспектори виявили на ньому ознаки підробки. Перевіривши документ, вони з’ясували, що це посвідчення належить іншій особі. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого розслідування. 

Неадекват у McDonald’s

У McDonald’s на Слобожанському проспекті чоловік підійшов до компанії підлітків та почав чіплятися до 16-річної дівчини. Він наполягав на тому, щоб вона кудись поїхала з ним.  Хлопцю, який намагався заступитися за подругу, чоловік почав погрожувати. Він сказав йому, що підкине наркотики, 30 грам, які наче мав при собі, та підліток сяде років на 15. Крім того, чоловік підтримує росію, про що сказав дітям. Каже, бачите, я в Україні, але підтримую рф. Після того, як підлітки почали дзвонити у поліцію, неадекватний чоловік зник.

Увага! Розшук!

Поліцейські Дніпра та області розшукують 67-річного Миколу Корецького, який 16 травня близько 8-ї ранку виїхав зі свого будинку на велосипеді і зник. 

Прикмети: на вигляд 65-70 років, зріст 176 см, худорлявої статури, волосся сиве, зачіска коротка, очі блакитні.

Був одягнений: сині штани з білими лампасами, сіра футболка. При собі він мав велосипед сірого кольору.

Всім, кому відомо про місцезнаходження зниклого Корецького Миколи, просимо повідомити за телефонами: 102, (098) 242 58 03, (050) 948-53-23.

Масштабне загорання

Вночі 17 травня на вулиці Балхаській вогонь охопив одноповерховий будинок, а потім перекинувся на сусідську літню кухню, розташовану неподалік. Пожежу гасили близько двох годин, внаслідок події знищено дах та конструкції приватного будинку на площі 70 кв. м. та пошкоджено дах будівлі літньої кухні на площі 5 кв. м. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. До гасіння було залучено три пожежно-рятувальних відділення.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: