Skip to content

У Дніпрі ще в одній з лікарень встановили сучасний томограф (Фото)

У Дніпрі встановили сучасний томограф - Дніпро Регіон

У четвер, 11 травня, чергова по місту Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міськради, перевіряла виконання доручень міського голови Бориса Філатова щодо забезпеченості лікувальних закладів та покращенню медичного простору міста. Вона відвідала міську лікарню, де нещодавно було встановлено новий апарат для комп’ютерної томографії. Він розміщується у травматологічному корпусі. Зараз апарат готується до підключення, лікарі завершують навчатися працювати на ньому. Також триває ремонт приміщення та вхідної групи. Ще планується встановити додаткове джерело безперебійного живлення, щоб уникнути переривання сканування комп’ютерним томографом пацієнта, втрату даних обстежень або інших ситуацій, викликаних аварійним відключенням електричної енергії, повідомляє сайт «Наше місто».

  У Дніпрі встановили сучасний томограф - Дніпро Регіон

В цьому медичному закладі 11 генераторів. 8 з них знаходяться за цією адресою та забезпечують роботу лікарні. Це будівлі хірургічного корпусу де працює операційний блок, відділення анестезіології і інтенсивної терапії; травматологічного корпусу, де працює рентген, КТК і забезпечує безперебійну роботу усього необхідного обладнання лікарні. Інші 3 генератори розміщені у відділеннях за іншими адресами.

  У Дніпрі встановили сучасний томограф - Дніпро Регіон

Як і у всіх інших лікарнях Дніпра тут є достатній запас води, питної і технічної. Також є необхідний запас ліків, що постійно оновлюється.

У разі аварійних чи планових відключень світла міською владою були проведені роботи з буріння свердловини та влаштування водяної механічної колонки з нержавіючої сталі та благоустрою плиткою на місті її розташування.

  У Дніпрі встановили сучасний томограф - Дніпро Регіон

Міська влада продовжує збільшувати кількість генераторів у медзакладах, і на сьогодні їх вже 144. Так, у амбулаторіях центрів первинної допомоги на сьогодні встановлено 85 генераторів, у міських лікарнях – 59.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: