Skip to content

Літо поки відміняється: на Дніпро суне холодний антициклон

Впродовж наступного тижня у Дніпрі та області очікується прохолодна та нестійка погода із можливими опадами ближче до вихідних. Про це пише сайт «Наше Місто» з посиланням на «Метеопрог».

Погода в Україні на початку травня буде визначатися антициклоном «Rixte», який сформується над Польщею і повільно просуватиметься у східному напрямку через Україну.

У Дніпрі під його впливом вночі температура повітря почне поступово знижуватись. Вдень очікується прогрівання повітря до цілком комфортних показників.

З 4 травня зросте ймовірність випадання дощів, а у вихідні розпочнеться суттєве похолодання у зв’язку з надходженням арктичного повітря зі Скандинавії.

За даними сайту sinоptik, у вихідні, 6 – 7 травня, на тлі циклонічної діяльності очікується нестійка погода з суттєвим зниженням температури повітря. Вітер переважно північно-західний, 4 – 6 м/с. Температура повітря в суботу вночі +6…+8 °С, вдень 11…+14 °С. У неділю вночі +3…+5 °С, вдень +8…+13 °С. І далі поступово холоднішатиме до 12 травня, після чого тепла погода повернеться, повідомляють в Укргідрометцентрі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: