Skip to content

Сірники стануть у нагоді: народний спосіб, як обрати м’ясо без хімікатів

Кожен прагне мати корисні та поживні продукти на своєму столі. Одним з найважливіших з них є м’ясо. Але, якщо воно буде неякісним, це може суттєво зашкодити здоров’ю. Тому дуже важливо знати, як визначити натуральність м’яса. Існує простий, проте надійний спосіб перевірити продукт, пише «Наше Місто».

Для початку візьміть шматочок фольги розміром 10 на 10 см. та зубочистку. Попросіть продавця відрізати маленький шматочок від шматка м’яса. Надягніть його на зубочистку і тримайте над фольгою. Цей шматочок м’яса слід підпалити.

Натуральне м’ясо горітиме з країв приблизно через 15 секунд, з’явиться легкий димок і характерний запах шашлику.

Неякісне м’ясо точно не пахне шашликом. Від нього йтиме запах хімічних домішок. Також з неякісного м’яса обов’язково при горінні виділятиметься сік темного кольору, він буде пузиритися і навіть трохи пінитися.

Весь цей процес триватиме близько 30 секунд. За цей час ви можете зрозуміти: перед вами натуральне м’ясо чи хімічний «муляж».

Новини Дніпра: як визначити натуральне м'ясо - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: