Skip to content

Лайфхаки, які працюють: як почати займатися спортом і не покинути тренування

Ксенія Куземко

Весна – час, коли багато хто прагне вдосконалити себе і почати заняття спортом. Як це правильно зробити, розкаже дніпровський спортсмен – екстремал і фітнес-тренер Дмитро Грунський, пише «Наше місто».

Кардинальна зміна способу життя завжди починається з першого кроку. Кожна людина має розуміти переваги спортивного способу життя. Проте багато хто не може подолати лінь і зробити перший крок назустріч фізичній активності.

«Ми живемо в інформаційний час. Зараз в інтернеті ти можеш знайти що завгодно, але потрібно вміти фільтрувати інформацію. Тому що є якісь псевдогуру фітнеса, які викладають марафони але насправді вони ні до чого не приводять. Перше, якщо у вас є фінансова можливість і ви не займались до цього, вам краще знайти персонального тренера і взяти у нього декілька уроків. Він вам розповість ті нюасни на які треба звертати увагу. Якщо ви далі маєте певне критичне мислення самоконтроль і дисципліну, то ви можете займатись самостійно. Добре допомагає зйомка себе на відео», – розповів  спортсмен-екстремал, тренер Дмитро Грунський.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: