Skip to content

Дніпровська міська рада повідомляє: оперативна інформація станом на 10:00

Аліна Рудич

Дніпровська міська рада повідомляє: оперативна інформація на 10:00

Станом на 10:00 комунальне господарство Дніпра працює стабільно і забезпечує об’єкти критичної інфраструктури, медичні заклади та містян всіма комунальними послугами.

Знеструмлення чи аварійні ситуації на підвищувальних та насосно-фільтрувальних станціях відсутні.

У Новокодацькому районі міста 7-му добу безперервно тривають роботи з промивання магістральних водоводів у районі вулиць:

  • Велика Діївська,
  • Гідропаркова,
  • Метробудівська,
  • Моніторна та прилеглих.
    Роботи проходять без відключення водопостачання.

КП «Дніпроводоканал» піклується не лише про забезпеченням стабільної подачі води, а й вживає усі можливі заходи для покращення якості води, працюючи безперервно 24/7.

Станом на 10:00 бригади КП «Дніпроводоканал» розпочали сьогодні роботи за заявками містян на очищенні засмічень на мережах водовідведення, а також пошкодженнях мереж водопостачання.

Ці роботи  також проводяться без відключення водопостачання.

Бригади КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста у разі необхідності готові оперативно приступити до ліквідації аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання. 

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи іншими послугами, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:  

(056) 732-12-12  

(095) 732-12-12  

(096) 732-12-12  

(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: