Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 27 березня: подвійна автотроща та затримання зрадників

Подвійна автотроща та спецоперація із затримання зрадників. Про ці та інші надзвичайні події понеділка, 27 березня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

«Спакували» зрадників

СБУ знешкодила агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по об’єктах Укрзалізниці. У «зоні особливої уваги» ворога були маршрути руху військових ешелонів і розташування залізничних станцій, на яких розвантажують озброєння ЗСУ. Агенти розвідували локації складів з боєприпасами, вогневих позицій, блокпостів та фортифікаційних споруд українських військ у прифронтових районах сходу України та на Дніпропетровщині. На підставі зібраних доказів слідчі повідомили затриманим про підозру, триває досудове розслідування.

Подвійна автотроща

Сьогодні зранку, 27 березня, у Дніпропетровській області на трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася серйозна ДТП. Відомо, що загинув один чоловік. За попередньою інформацією, ВАЗ-2109 їхав у бік Кривого Рогу. Водій раптово виїхав на зустрічну смугу, де врізався у вантажівку. Удар був такої сили, що обидві машині злетіли у кювет. Легковик був сильно зім’ятий і просто перетворився на металобрухт. Унаслідок ДТП 49-річного чоловіка затисло у легковому автомобілі. Він отримав надто важкі травми, від яких загинув. На місце прибули рятувальники, які допомогли дістати тіло загиблого. Вантажівка теж зазнала пошкоджень, вона перевернулася і зараз знаходиться у полі. Попередньо, водій не постраждав.

Підсумки від патрульних

Про підсумки тижневої роботи патрульних поліцейських розповів старший інспектор пресслужби Управління патрульної поліції Павло Карманов. За його словами, за минулий тиждень патрульні відпрацювали 1424 викликів і склали 2813 адміністративних матеріалів, з них за порушення правил дорожнього руху – 1944 протоколів та постанов.

Виявлено 168 водіїв, які керували ТЗ з ознаками алкогольного сп’яніння, складено матеріали за статтею 130 КУпАП. Хуліганські дії – зафіксовано 365 випадки. Розпиття алкогольних напоїв або поява в стані алкогольного сп’яніння – 365 випадків, складено матеріали за статтею 178 КУпАП. Пограбування, на минулому тижні зафіксували 1 випадок, у цьому випадку вдалось затримати причетну осібу по гарячих слідах. Розбій – подій не зафіксовано. Крадіжка – 8 фактів і в семи випадках ймовірно причетних осіб вдалось затримати по гарячих слідах. Бійка -12 разів викликали патрульних, і сімейні сварки – 59 фактів.

«Продався» ворогу

До 15 років за ґратами засуджено чоловіка, який коригував вогонь окупантів на Дніпропетровщині. Прокурори у суді довели, що обвинувачений з травня до липня 2022 року на завдання від представників спецслужб рф передавав місцезнаходження військової техніки та підрозділів ЗСУ на території м. Кривого Рогу. Також він надавав інформацію стосовно результатів вже здійснених обстрілів об’єктів критичної та цивільної інфраструктури – аеропорту м. Кривий Ріг та мостів області. Отримані дані окупанти використовували для наведення та коригування повторних ударів по місту. У суді чоловік свою вину визнав у повному обсязі. Служба безпеки наголошує на невідворотності покарання за злочини проти нашої держави.

Тяжкий стан

 У Дніпрі рятують життя кінолога, яка з напарником натрапила на розтяжку. Біда сталася з Ларисою Борисенко, яка очолює Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарєс». Під час виконання завдання з пошуку загиблих воїнів Лариса та її колеги натрапили на розтяжку. Зараз Ларисі дуже потрібна допомога. Павлоградські пошуковики врятували безліч людських життів та допомогли повернути сотні загиблих героїв додому. Тепер наша черга рятувати їх.

Номер картки в Приватбанку:  5168757403343611

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: