Skip to content

Людина – легенда: у Дніпрі 90-річний ювілей відзначив лікар-отоларинголог

Лікар-отоларинголог Володимир Григорович Нахшин відзначив 90-річний ювілей. У Дніпрі щиро привітали шанованого медика. Від Дніпровської міської ради, керівництва міста, депутатського корпусу Володимира Григоровича нагородили медаллю «За заслуги перед містом». Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську раду.

Володимир Григорович протягом 67 років лікує людей. На даний момент від працює у військоматі.

«Він оцінює стан здоров’я призовників, добровольців, які мають служити та захищати нашу країну. Ця людина — легенда медицини нашого міста. Свого часу він очолював отоларингологічне відділення міської лікарні», — зазначила голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту міської ради, депутатка, докторка медичних наук, професорка, заслужена лікарка України Євгенія Дитятковська.

Ювіляр розповів, що розпочав трудовий шлях у медицині з 1956 року. Працював старшим лікарем на табірному пункті, далі у табірній лікарні.

«Свого часу доводилося опановувати і суміжні спеціальності, наприклад, працювати хірургом і робити операції. Від 1963 року працював у міській лікарні Дніпра. Далі перейшов на роботу до медичної комісії військкомату. Це вже не лікувальна робота, а експертна — достатньо серйозна і відповідальна. У кожному випадку вирішується доля людини — чи може воювати, словом, придатність до військової служби. У перші місяці повномасштабного вторгнення за день пропускали до 200 людей», — розповів Володимир Григорович.

Здоровий спосіб життя, спорт та правильне харчування – головні секрети довголіття, каже ювіляр.

«Довгі роки займався йогою, дотримуюся системи харчування — це прості, пісні страви. Навіть і зараз щодня зарядка вранці і проходження 5 км, а на вихідні долаю ще 3 км», — додав Володимир Нахшин.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: