Skip to content

Безпека та комфорт: як працює Пункт незламності

Черговий по місту Костянтин Цепенніков заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо підтримки рівня безпеки в укриттях та Пунктах незламності нашого міста, які сьогодні працюють у режимі «готовий до відкриття». Про це повідомляє сайт «Наше Місто»з посиланням на міську раду.

Навіть у лютому-березні 2022 року, на початку повномасштабного вторгнення, в надскладний для всієї країни час, даний заклад знаходився під надійною охороною: камери відеоспостереження, підключені до системи «Безпечна школа», контроль доступу за допомогою турнікетної системи, охорона.

За допомогою камер на ганку та у фойє, співробітники ситуаційного центру та представники поліції, які чергують у центрі, контролюють безпекову ситуацію у закладі. Крім того, за безпекою може спостерігати безпосередньо адміністрація закладу, усе, що відбувається у вищевказаних приміщеннях, можна побачити на екрані в окремих серверних кімнатах. У безпеці мають бути люди, які звертаються до цього закладу за допомогою в критичних для всього міста ситуаціях. Крім того, завдяки злагодженій роботі та зусиллям департаменту гуманітарної політики, за сприяння міського голови, заклад має досить потужну базу комп’ютерної техніки, яка теж має бути під охороною, поки заклад чекає на своїх учнів. Камери – один із засобів протидії вандалізму.

Новини Дніпра: як працюють Пункти незламності - Наше Місто

Заклад підключено до міської оптоволоконної мережі, є дві окремі мережі Wi-Fi, одну з яких було спеціально створено фахівцями КП «ІНФО-РАДА-ДНІПРО» в укритті. Тут можуть перебувати співробітники закладу та під час повітряних тривог виконувати методичну роботу, готуватися до занять, бути на зв’язку з рідними. Що і відбулося сьогодні під час ранкової повітряної тривоги, яка тривала близько двох годин.

В укриття під час сирен спускаються також вихованці спортивної секції, яка нещодавно відкрилася тут.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: