Skip to content

Недоліків не виявлено: психіатрична лікарня на Ігрені пройшла перевірку

Новини Дніпра: Психіатрична лікарня на Ігрені пройшла перевірку

У Дніпрі 13 лютого в Дніпропетровській багатопрофільній клінічній лікарні з надання психіатричної допомоги провели масштабну перевірку. Про це адміністрація закладу повідомила на своїй сторінці у Facebook. Попередньо, порушень виявлено не було, передає “Наше місто“.

Перевірку лікарні проводило МОЗ України сумісно з Офісом Уповноважного з прав людини. У інспектуванні закладу приймали участь велика кількість експертів, в тому числі: генеральний директор інституту Психіатрії Шум Сергій Сергійович, державний експерт експертної групи координації політики в сфері юстиції Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Лідія Домбровська, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

“Ретельно вивчалися надані документи. Офіційний звіт за результатами моніторінгового візиту надано, він не виявив порушень в повсякденній роботі лікарні. Працюємо далі. Хто бажає працювати з нами та допомогати – будь ласка, щиро вдячні. Хто лише критикувати – впораємося без вас, радимо зайнятися корисною для України діяльністю”, – повідомили в адміністрації лікарні.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: