Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 21 березня: не надав перевагу у русі та спалахнув на ходу

Повернення додому, не надав перевагу та спалахнув на ходу. Про ці та інші надзвичайні події вівторка, 21 березня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Вас знімають

У Дніпрі чоловік пограбував подружжя біля під’їзду. Злочин зафіксували камери відеоспостереження. Інцидент стався 18 березня біля під’їзду багатоповерхового будинку по вулиці Квітки Цісик. Грабіжник прослідкував за подружжям до під’їзду, а потім відштовхнув жінку та силою відібрав у чоловіка сумку. Правоохоронці переглянули запис з камери відеоспостереження та розпочали пошуки нападника. Грабіжником виявився 29-річний житель іншої області, який раніше вже був судимий. Його затримали. У чоловіка також знайшли вкрадені речі. Триває досудове розслідування.

Не надав перевагу

У Дніпрі на перетині Запорізького шосе та проспекту Праці сталася аварія. Там зіткнулися Nissan та автобус «Еталон». За попередньою інформацією, автобус №73 їхав по правій смузі Запорізького шосе в бік проспекту Гагаріна. Nissan повертав з шосе на проспект Праці та не надав перевагу громадському транспорту, в результаті чого сталося зіткнення. Водій та пасажири автобуса не отримали ушкоджень. За словами патрульних, травму голови та грудної клітини отримав водій Nissan Maxima, проте від шпиталізації відмовився. Тривають слідчі дії.

Спалахнула на ходу

У Чечелівському районі Дніпра, на вулиці Дзеркальна, на ходу спалахнув легковий автомобіль. Прибувши на місце події, пожежники з’ясували, що вогонь охопив BMW під час руху. Займання швидко захопило моторний відсік і поширилося по салону авто, знищивши всю машину. Рятувальники оперативно ліквідували спалах. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Повернення додому

Учора патрульним надійшов виклик про те, що у Чечелівському районі бабуся загубила онуку. Жінка повідомила, що біля магазину на вулиці Титова втратила з поля зору дитину. Інспектори обстежили прилеглу територію та місця куди, могла піти 6-річна дівчинка, і незабаром виявили маленьку на території подвір’я, неподалік її будинку. Дитину повернули бабусі.

Вже не вперше

Поліцейські Дніпра затримали раніше судимого чоловіка за крадіжку з магазина. Чоловік скористався тим, що продавчиня відвернулася, і викрав готівку з каси продуктового магазину. Після цього втік з місця злочину. Злочин стався 19 березня в смт Авіаторське. Працівники поліції розшукали злодія. Ним виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель, слідчі повідомили чоловіку про підозру. Триває досудове розслідування.

Свині & люди

У Нікопольському районі викрито членів сталого наркоугруповання, яке налагодило виготовлення «Альфа-PVP» у промислових масштабах на закинутій свинофермі. Організував наркобізнес 26-річний місцевий мешканець. Він залучив до незаконної діяльності ще двох жителів Дніпропетровщини. Дільці облаштували нарколабораторію з виготовлення «Альфа-PVP» на закинутій свинофермі у Нікопольському районі, обладнання якої дозволяло виготовляти близько 50 кілограмів психотропної речовини щомісяця. Такий «бізнес» приносив їм близько 9 мільйонів гривень доходу в місяць. Під час слідчих дій поліцейські вилучили у наркодилерів заборонених речовин на 30 мільйонів гривень. Відкрите кримінальне провадження, чоловікам повідомили про підозру. Слідчі дії тривають.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: