Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 20 березня: остання вечірка та бермудський трикутник

Ксенія Куземко

Остання вечірка, бермудський трикутник та небезпечний «заєць». Усі актуальні події Дніпра за понеділок, 20 березня, у відео Днепр оперативный, пише сайт  «Наше Місто».

Бермудський трикутник

У Дніпрі легковий автомобіль Hyundai збив чоловіка, який переходив дорогу в недозволеному місці. Момент аварії зафіксували камери Ситуаційного центру Дніпра. ДТП сталася сьогодні, близько 8:45 на перехресті вулиць Набережна Заводська та Панаса Мирного. Пішохід переходив дорогу в недозволеному місці. Удар був такої сили, що чоловіка підкинуло, після чого він впав на узбіччя. Потерпілого забрала швидка. Через кілька хвилин у Hyundai врізався Geely, водій якого не помітив авто під час обгону. Усі обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Небезпечний «заєць»

20 березня до трамвая по вулиці Центральній зайшов чоловік. Він відмовився платити за проїзд та хотів втекти. Коли кондуктор зупинив його – “заєць” дістав газовий балончик та розпилив його. На місце викликали поліцейських. Порушником виявився 58-річний містянин, на чоловіка склали адміністративний протокол.

У пух і прах

На відео робота Дніпропетровської окремої бригада Сил територіальної оборони. Нанесли удар по скупченню ворожої живої сили, складах БК та техніці. Кількість орків, що попрямували за російським кораблем, уточнюється.

Остання вечірка

У Дніпропетровській області конфлікт у нічному клубі закінчився вбивством. Злочин стався у неділю, 19 березня, у нічному клубі Новомосковська. Між двома відвідувачами виник конфлікт, у результаті якого один із чоловіків двічі вистрелив з травматичного пістолета у груди свого опонента.

21-річного постраждалого хлопця відвезли у лікарню, там він помер від отриманих травм. Правоохоронці встановили особу стрілка – ним виявився 29-річний чоловік, який раніше був судимий за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю. Його затримали. З місця злочину поліцейські вилучили гільзи, а також інші речові докази, які направили на експертизу. Досудове розслідування триває.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: