Skip to content

Ці дії «вбивають» акумулятор вашого телефону: яких помилок варто уникати

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Як правильно заряджати телефон

Не всі користувачі смартфонів знають, що від правильного зарядження акумулятора залежить справна роботу гаджета і термін його служби. Яких помилок не варто допускати, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Не заряджайте смартфон до 100%

Не рекомендується завжди заряджати акумулятор телефону до 100%. В ідеалі ви повинні дотримуватися діапазону між 20 і 80%, не більше і не менше.

Якщо ви часто перевищуватимете 80%, акумулятор з часом почне швидко розряджатися. Зокрема, час від часу можна заряджати максимум, але не можна робити це систематично.

Використовуйте лише оригінальну зарядку

Важливо завжди використовувати зарядний пристрій, що йде в комплекті разом із мобільним телефоном. Він не псуватиме батарею телефону та заряджатиме належним чином.

Не розряджайте акумулятор до мінімуму

Не рекомендується повністю розряджати телефон. Ця дія може ще більше пошкодити акумулятор, особливо якщо робити це часто. Якщо ви хочете подовжити його термін служби, розряджайте батарею тільки до 20%.

Температура

Ніколи не залишайте свій мобільний телефон у дуже холодному або дуже гарячому місці. Інакше це призведе до пошкодження акумулятора.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: