Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 17 березня: винахідлива фальсифікаторка та водії-п’яниці

Винахідлива фальсифікаторка, водії-п’яниці та пенсіонер-розбійник. Усі актуальні події Дніпра за п’ятницю, 17 березня, у відео Днепр оперативный, пише сайт  «Наше Місто».

П’яний улов

У Дніпрі вночі патрульні виявили трьох хмільних водіїв. Перший – водій автомобіля Porsche. Їздив по місту в комендантську годину. Його зупинили на вулиці Ляшко Попеля. Драгер виявив у крові чоловіка 1,99 проміле алкоголю.

Наступний випадок стався на вулиці Чернишевського. Кермувальника Ford зупинили для перевірки та помітили ознаки алкогольного сп’яніння.  Драгер підтвердив, що чоловік нетверезий. В його крові було 2,27 проміле алкоголю.

Заключним став водій автомобіля Nissan, якого зупинили на Набережній Заводській. Він наїхав на бордюр. Драгер показав 1,57 проміле алкоголю в крові.

На всіх водіїв складено протоколи та відсторонено від керування транспортних засобів.

Пенсіонер-розбійник

Днями у Дніпрі у закладі з продажу електронних товарів по вулиці 20-річчя Перемоги стався розбійний напад. 63-річний нападник зайшов до магазину з пістолетом у руках. Здійснивши декілька пострілів в стелю почав вимагати гроші з каси. Продавці віддали розбійнику 36 тисяч гривень. Однак піти з місця злочину правопорушник не зміг – його затримали працівники Державної служби охорони. Тепер злочинцю загрожує до 15 років позбавлення волі.  Досудове розслідування триває.

Винахідлива фальсифікаторка

У Дніпрі патрульні виявили подвійне правопорушення. Так, посеред білого дня в одному з дворів Індустріального району жінка палила цигарки на дитячому майданчику. До неї підійшли патрульні, аби поспілкуватись. Для встановлення своєї особи, жінка надала паспорт, в якому поліцейські виявили сліди підробки.

Жінка розповіла, що знайшла документ на вулиці та самостійно вклеїла свою фотографію. Таким чином жінка двічі порушила чинне законодавство. Патрульні передали фальсифікаторку співробітникам відділку поліції.

Вигоріли вщент

У Дніпрі на вулиці Масивна Самарського району сталася пожежа. Вогнем була охоплена одноповерхова дерев’яна споруда та полум’я поширилось на поблизу розташований паркан. Внаслідок займання покинута споруда та паркан вигоріли вщент. На щастя, загиблих та травмованих внаслідок події немає. Для ліквідації пожежі рятувальникам знадобилось приблизно 20 хвилин.

Обеззброєння населення

У Дніпрі подовжили кінцевий термін добровільної здачі вогнепальної зброї на 10 днів. За даними Дніпропетровської ОВА, 500 одиниць зброї досі знаходиться у цивільних, яким вона видавалася в перші дні повномасштабного вторгнення.

Усього за цей час жителі Дніпра отримали 2 тис. одиниць стрілецької зброї, з яких здали 1500 одиниць. Обласна влада підкреслює, що всі особи, у яких на руках зброя, і особи, які видавали зброю, встановлені. І якщо не використати цей термін для добровільної здачі зброї, то через 10 днів настане відповідальність за законом.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: