Skip to content

У Дніпрі тестують світлофори, які працюють без електроенергії

Тестують світлофори, які працюють без електроенергії - Наше Місто

Черговий по місту, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Ігор Маковцев перевірив роботу світлофорного об’єкту, оснащеного безперебійним джерелом енергії. Він розташований на одному з жвавих перехресть в центральній частині Дніпра.

Тестують світлофори, які працюють без електроенергії - Наше Місто

Під час блекаутів вимикаються світлофорні об’єкти, через це виникають затори та аварійні ситуації на дорогах міста. Аби запобігти колапсу в періоди відключення електроенергії на жваві перехрестя поліція ставить регулювальників руху.

Також міською владою було прийнято рішення почати тестування системи альтернативного живлення цих перехресть. Наразі акумуляторними батареями оснащені вже 4 світлофорні об’єкти. Коли зникає живлення, ці світлофори автоматично переходять на роботу від альтернативного джерела. Його вистачає на 5-6 годин роботи.

Тестують світлофори, які працюють без електроенергії - Наше Місто

З поліцією погоджено 20 світлофорних об’єктів, на яких потрібно встановити безперебійники. При наявності фінансування ці об’єкти будуть забезпечені акумуляторними батареями в першу чергу.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: