Skip to content

У Кирилівці на Азовському морі окупанти розібрали готельний комплекс з дурною славою

Кирилівка розібрали Сальвадор - Наше Місто

У Кирилівці, яку окупанти нещодавно «приєднали» до Мелітополя, а саме місто «зробили» столицею Запорізької області, відбуваються дивні речі. Мало рашистам цілих баз відпочинку, так вони зазіхнули навіть на готельний комплекс «Сальвадор», згорівший 3 роки тому, що знаходиться на самому березі моря. Мабуть, росіянам мало металу з місцевого ринку та будиночків, які вони розбирали для будівництва оборонних споруд. Вирішили розібрати «скелет» бази відпочинку, що давно згоріла, і яка, до речі, користується дуже поганою славою серед місцевих жителів, повідомляє «Наше місто» з посиланням на azov.ua.

Кирилівка розібрали Сальвадор - Наше Місто
Пожежа у 2019 році

У розпал курортного сезону 2019 року на пляжі поряд із «Сальвадором» сталася бійка з поножовщиною, внаслідок якої загинув 29-річний хлопець. Чотири людини отримали поранення. Цей злочин, пов’язаний, до речі, зі злочинним угрупуванням із Дніпропетровської області, тут прозвали «кирилівською різаниною».

А 12 березня 2020 року «Сальвадор» підпалили невідомі. Приблизно за 30 хвилин до того, як на телефон ДСНС надійшло повідомлення про спалах, камери спостереження біля готелю зафіксували трьох осіб з каністрами. Вогонь повністю знищив одну із будівель готелю. А тепер до готельного комплексу дісталися окупанти.

Кирилівка розібрали Сальвадор - Наше Місто
Кирилівка розібрали Сальвадор - Наше Місто

Про те, що відбувається зараз у селищі, в інтерв’ю «Українському радіо Запоріжжя» розповів селищний голова Кирилівки Іван Малєєв.

За його словами, виїхати з Кирилівки зараз практично неможливо. Є поодинокі випадки, коли люди біжать через територію росії. За відомостями Малєєва, зараз триває так звана «націоналізація нічийного майна», іншими словами, відверте злодійство нерухомості та майна, яке там знаходиться. Відомо також, що 10-15% жителів селища добровільно співпрацюють з окупантами.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: