Skip to content

Смертельне ДТП та бусик з “паленкою”: кримінальні новини Дніпра за 13 березня (Відео)

Софія Танченко

Новини Дніпра: Дайджест новин за 13 березня

Дніпровські автовикрадачі, цілий бус контрафакту та збита на пішохідному переході пані. Про ці та інші надзвичайні події понеділка, 13 березня, дивіться в відеодайджесті, передає “Наше місто” з посиланням на Дніпро оперативний.

Контррозвідка в дії

СБУ затримали ворожого інформатора, який збирав розвіддані про оборону Дніпропетровщини. Представники спецслужб ворога запропонували нашому земляку співпрацю за гроші, які потім надсилали на його банківську картку.

Спіймали на гарячому

Патрульні поліцейські в Центральному районі Дніпра затримали викрадачів авто. Під час нічної зміни екіпаж виявив на проспекті Олександра Поля припаркований автомобіль ВАЗ. Охоронці порядку під’їхали до нього, аби перевірити транспортний засіб. Побачивши поліцейських, із салону авто вибігли двоє чоловіків та почали тікати.

Підсумки від патрульних

Про підсумки тижневої роботи патрульних поліцейських розповів старший інспектор пресслужби Управління патрульної поліції Павло Карманов. За його словами, за минулий тиждень патрульні відпрацювали 1736 викликів і склали 2480 адміністративних матеріалів, з них за порушення правил дорожнього руху – 1712 протоколів та постанов.

Бусик з “паленкою”

Днями під час патрулювання на вулиці Великій Діївській поліцейські зупинили для перевірки автомобіль Renault Trafic. Під час спілкування з водієм інспектори помітили, що чоловік сильно нервує.

Зіткнення на переході

На перетині вулиці Героїв Крут та проспекту Дмитра Яворницького автомобіль KIA збив жінку. Вона переходила дорогу по переходу, в цей час водій легковика звертав з вулиці Героїв Крут на Яворницького.

Всі деталі у сюжеті.

Категорія: Відео, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: