Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 9 березня: крадіжки пального та зустріч двох японців

Незвичайне покарання, зустріч двох японців та крадіжки пального. Про ці та інші надзвичайні події четверга, 9 березня, дивіться в відеодайджесті Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Навички верхолаза врятували життя

Пожежа у квартирі на дев’ятому поверсі багатоповерхівки сталась ввечері на вулиці Калинова. По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що у вікні палаючої квартири знаходиться чоловік, який перелазить на сусідній балкон. На щастя, чоловік втримався та дістався на сусідній балкон неушкодженим. Під час розвідки вогнеборці виявили, що горить коридор трикімнатної квартири та пожежа поширюється на кухню оселі. Займання вдалось ліквідувати менш ніж за півгодини. Під час інциденту ніхто не травмувався.

Паліям у нас не раді

Сьогодні вдень біля селища Кировське горіла суха трава. Скоріш за все, ця пожежа виникла через громадян, які спалювали сухостій. Редакція закликає не палити траву та гілки на своїх присадибних ділянках. По-перше, це може стати причиною масштабної пожежі, а по-друге, за такі дії законом передбачений штраф. 

Викрадачі пального

Днями патрульні отримали інформацію про те, що невідомі зливають дизель та бензин з вантажівок. Правоохоронці дізнались, що ймовірні зловмисники пересуваються на автомобілі ВАЗ. Під час патрулювання вулиць міста схоже за орієнтуванням авто помітили в Індустріальному районі. Його зупинили, аби перевірити. В салоні перебували двоє чоловіків. Інспектори оглянули транспортний засіб та виявили всередині 14 каністр із пальним. Також на парковці неподалік поліцейські побачили тягач зі зрізаною горловиною до паливного бака. На місце пригоди викликали слідчого, який тепер займається цією справою.

Злочин і кара

Подарунок за неправильну парковку зробили небайдужі громадяни керманичу автомобіля Smart. В якості попередження, на дах машини викинули пакет зі сміттям. Сподіваємось що власник авто правильно проінтерпретує це послання і не буде паркувати свій Smart аби як.

Два Володимира і дві Хонди

ДТП за участю автомобілів Honda CRZ червоного коліру та позашляховика Honda CR-V сталася на перетині вулиць Володимира Великого та Володимира Мономаха. Як нам стало відомо, червоне авто рухалося вулицею Мономаха. Позашляховик Honda CR-V рухався по Володимира Великого, і на цьому перехресті вони зіткнулись. Інформація стосовно того, хто саме з водіїв порушив правила ПДР, уточнюється.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: