Skip to content

Особливості жіночої лазерної епіляції волосся

Багато хто знає, що однією з головних складових успіху є доглянутість. Жінки сьогодні живуть у дуже швидкісному стилі життя і регулярно прагнуть не тільки до вдосконалення свого внутрішнього світу, а й до зовнішнього вигляду. І в цьому може допомогти жіноча лазерна епіляція волосся. Але які у неї особливості та переваги, розберемо детальніше.

Що це таке

Косметологічне лазерне видалення волосся це найкращий спосіб надовго зробити обличчя та тіло гладеньким. Також частою причиною такого вибору стає неможливість застосування депіляції через алергічні реакції та волосяне вростання.

Принцип лазерної епіляції полягає у точковому впливі світлового променя на волосяний пігмент меланін. Волосся поглинає силу вузькоспрямованого променя, доходить до основи кореня, нагріває та руйнує його. Після цього волосся припиняє свій розвиток, відмирає і випадає через 2-3 тижні. Але оскільки він має різні стадії розвитку, а лазер діє тільки на активні, то потрібні інтервали 3-7 тижнів для активізації сплячих цибулин. Також важливо повністю пройти курс із 5-14 візитів до центру краси. Це буде залежати від особливостей організму, сучасності оснащення та досвіду фахівця.

Найпопулярніше лазерне обладнання для епіляції вважається діодне, олександритове та неодимове. Вони працюють на певній глибині проникнення в епідерму (809, 1065 або 754 НМ) та мають відмінну ефективність при певних типах волосся та шкіри. Але оскільки технології постійно розвиваються, то почали використовувати гібридний 3D апарат. Він об’єднав усі переваги перерахованих вище пристроїв за рахунок унікальної генерації трьох видів хвиль. Що допомогло збільшити універсальність, безпеку та результативність процедури.

Протипоказання

Жіноча епіляція лазером безпечна, але має обмеження, які необхідно обговорити з лікарем, якщо є:

  • вагітність та лактація;
  • хвороби серця та судин;
  • герпес в активній фазі (для бікіні та верхньої губи);
  • онкологія;
  • інфекційні захворювання;
  • дерматит;
  • цукровий діабет у неконтрольованій формі;
  • свіжа засмага;
  • травми шкірного покриву;
  • персональна непереносимість;
  • смугла шкіра (якщо обладнання старе).

Усі жіночі обмеження потрібно брати до уваги, і доки вони не зняті, проводити лазерну епіляцію не можна. У період менструації процедуру дозволено в інтимній зоні, але використовуючи тампон. А татуювання майстер повинен не торкнутися лазером, інакше з’явиться опік на місці малюнку.

Як роблять

Спочатку фахівець консультує щодо наявності протипоказань, правильної підготовки та відповідає на поставлені питання. Далі оглядає зони для епіляції, наносить фізіотерапевтичний гель, видає захисні окуляри, налаштовує параметри апаратури та починає роботу приладом.

Під час процесу клієнтка має відчувати приємне тепло та легке поколювання. Це така особливість лазерної епіляції, але якщо немає системи охолодження наконечника в апараті, деякі клієнтки відчувають сильний біль і доводиться застосовувати місцевий анестетик. Наприкінці витираються залишки гелю, при необхідності наноситься заспокійлива мазь та надаються післяпроцедурні рекомендації.

Залежно від площі зони, їх кількості та функціоналу апаратури, сеанс займає від 5 до 90 хвилин. Після епіляції іноді з’являється шкіряна реакція у вигляді почервоніння, яке зазвичай зникає через 3 години.

Вже після першої епіляції, волоски, що відростають, виглядатимуть дуже виснаженими, неживими і прорідженими. Вони помітно стануть м’якими, а динаміка їхнього розвитку сильно знизиться. Щоразу їх кількість буде ще меншою.

Після проходження повного курсу ефект зберігається дуже довго, а роблячи підтримуючі сеанси, можна забути про небажану волосистість назавжди.

Переваги

Сучасна жіноча лазерна епіляція на новому устаткуванні виділяється такими факторами:

  • Безболісність. Інтегроване охолодження сапфірового наконечника запобігає перегріву шкіряної поверхні;
  • Точність. Лазер впливає тільки на волосистість, при цьому не торкається навколишніх тканин;
  • Універсальність. Дозволяє видаляти темне та світле волосся;
  • Безпека. Інтелектуальні системи агрегату стежать за його потужністю.
  • Довговічність. Результат може зберегтися протягом усього життя;
  • Доступність. Якщо стежити за акціями та знижками в салонах, то можна чудово заощадити.

Жіночу лазерну епіляцію допускається виконувати в будь-якому місці: глибоке бікіні, повністю руки та ноги, живіт, пахви, обличчя, губи, підборіддя, щоки.

Вибираючи салон, де записатися на цю послугу, звертайте увагу на його репутацію, кваліфікацію та досвід роботи косметологів. Адже від правильного вибору залежатиме ваше здоров’я, результат епіляції та настрій.

Категорія: Афіша

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: