Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 7 березня: трагічна смерть рятувальниці та затримання колаборантки

Затримання місцевої колаборантки, жахливі ДТП та сумна новина про улюблену рятувальницю Дніпра. Усі актуальні події міста за вівторок, 7 березня, у відео Днепр оперативный, повідомляє сайт «Наше Місто».

Повернув не туди

На проспекті Лесі Українки сталася ДТП, в якій брали участь трамвай та автомобіль Porsche Macan.

Водій Porsche рухався проспектом Лесі Українки і, наблизившись до перехрестя з вулицею Філософською, спробував повернути ліворуч. Однак, він не помітив трамвай, що наближається, і не встиг зупинитися, що призвело до зіткнення. На місці працює поліція. Потерпілих немає.

Скочив під трамвай

6 березня у Дніпрі під колесами трамвая №6 загинула людина. Трагедія сталася на перегоні між зупинками «Парк Кирилівка» та «Вулиця Луговська». Трамвай рухався у бік Старомостової площі. За попередньою інформацією, чоловік знаходиться в алкогольному стані йшов зі сторони залізничних колій та потрапив під вагон з боку дверей. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми несумісні з життям, Поліцейські відкрили кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

Ремонтують дороги

У Дніпрі продовжують ремонтувати міські дороги. Ямковий ремонт є одним із найпоширеніших методів відновлення дорожнього покриття в місті. Аварійні ділянки ремонтують, аби уникнути ДТП та спростити рух транспорту. 

«Роботи на сьогодні виконуються у центральній частині міста. Задіяно 2 бригади, одна з яких працює на вулиці Старокозацькій. Роботи там закінчать протягом дня», – повідомив начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов

Роботи проводять за допомогою холодного асфальту. А загалом вже з початку року подібним способом було відремонтовано 1600 метрів квадратних зруйнованого асфальтобетонного покриття.

Засланий козачок

У Дніпрі судитимуть агентку ФСБ РФ, яка коригувала вогонь та здавала розробки стратегічного оборонного підприємства.

Використовуючи додаток Google maps, жінка передавала інформацію щодо місць розташування військових та важливих стратегічних об’єктів на території міста, а також повідомляла наслідки ракетних ударів по Дніпру. Їй загрожує п’ятнадцять років ув’язнення або довічне позбавлення волі, триває слідство.

11 місяців боротьби

10 квітня 2022 року війська рф атакували аеропорт Дніпра. Повторний удар вони завдали, коли на місці працювали рятувальники. Дуже сильно постраждала тоді Євгенія Дудка, прес-офіцер ДСНС. Вона довго лікувалась у Німеччині, а в лютому 2023 року повернулася до України.

На жаль, 7 березня стало відомо, що Євгенія померла. Про це повідомив її чоловік Ігор Гетало.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: