Skip to content

Таке відбувається раз 200 років: гороскоп на березень обіцяє приголомшливі зміни

Березень принесе зміни, які, за словами астрологів, відбуваються приблизно раз на покоління. Це пов’язано з тим, що Плутон переходить на знак Водолія вперше за 200 років. Крім того, астрологи запевняють, що Сатурн перейде з Водолія до Риби 7 березня. Цей транзит означає глобальні зміни та трансформації для кожного знаку Зодіаку. Повідомляє сайт «Наше Місто» із посиланням на Obozrevatel.

Овен

Для Овнів настане сприятливий та емоційний період у особистому житті. Венера, планета кохання, перебуватиме у вашому знаку до 16 березня. Це означає, що у коханні вам буде неймовірно везти. Планета Юпітер весь місяць перебуватиме у вашому знаку, приносячи удачу з грошима.

Телець

Готуйтеся до яскравого романтичного життя у березні. Зірки пророкують нові знайомства, зустрічі, побачення, щасливі моменти та довгоочікувані зізнання. За словами астрологів, правляча планета знаходиться у вашому знаку, і її вплив на особисте життя може бути надто емоційним.

Близнюки

Ви побачите обидві сторони медалі і відчуватимете дві протилежні емоції навколо будь-якої ситуації. Цього місяця подвійна планета знаходиться у вашому знаку – Марсі, планета пристрасті та війни. Отже, на деякі події ви можете реагувати занадто імпульсивно.

Рак

Раки – дуже мінливий знак, який може перейти з режиму меланхолії на вечірку протягом години. Ваш правитель – мрійливий Місяць, і він переходить у новий знак кожні два з половиною дні, тому ви можете виглядати примхливими. 12 березня 2023 р. Сонце, Меркурій та Нептун утворюють сприятливий кут із Місяцем. Це день, коли потрібно зробити сміливий крок і слідувати своїм мріям.

Лев

Кінець березня стане для вас ковтком свіжого повітря. Ви почуватиметеся більш романтичними і перебуватимете в гармонії з оточуючими. Коли Сонце переходить у вогненний Овен, ви знову почуваєтеся колишніми – активними, енергійними та комунікабельними. Вам слід прислухатися до інтуїції, перш ніж приймати важливі рішення.

Діва

Для Дів період сприятиме розвитку. Подивіться, чого ви хочете від життя, запишіть кілька цілей, а потім складіть план досягнення. Обставини будуть складатися на вашу користь, тому дійте. Протягом березня ваша правляча планета Меркурій проходитиме через три знаки – Водолій, Риби та Овен, що означає, що вам слід очікувати і зміни у колі спілкування.

Терези

Гармонія та рівновага є великою частиною вашої особистості, і ви абсолютно уникаєте конфронтацій. Приємна новина полягає в тому, що ваша правляча планета Венера у березні переміщається між двома вашими найбільшими союзниками. Ви відчуватимете силу і мужність, щоб змінити перебіг подій. Рідні та близькі оточать вас підтримкою та розумінням.

Скорпіон

На вас чекають величезні зміни. Плутон, ваше правляче небесне тіло, переходить у новий знак уперше за 15 років. Ви спостерігатимете великі зміни навколо себе. Вам також захочеться бути частиною загальної трансформації.

Стрілець

Незалежні Стрільці у березні відчуватимуть фантастичний потік ентузіазму та творчості. Місяць пройде під щедрою та веселою енергією Юпітера. Весь місяць Юпітер перебуватиме у вогненному Овні, так що ви будете готові на шалені вчинки, щоб покращити мир та своє життя.

Козеріг

Це час завершення для вас, оскільки тривале перебування Плутона у вашому знаку добігає кінця. 23 березня 2023 року – довгоочікуваний момент, коли Плутон покине ваш знак. Востаннє Плутон виходив із Козерога в 1778 році, це був час великих глобальних змін, успішних революцій та створення нових імперій. Так що попереду на вас чекає щось дійсно захоплююче.

Водолій

Сатурн був у Водолії два роки, і ви немов відчували підтримку всього світу. Тепер настав час змін. Ви відчуєте потяг до трансформації та пошуку чогось нового вже 7 березня. Слухайте свою інтуїцію і втілюйте в життя найсміливіші ідеї.

Риби

Для Риб березень – місяць активної комунікації, як особистої, і у режимі онлайн. Ви отримаєте дуже важливе повідомлення, на яке чекали довгі місяці, а то й роки. Слідкуйте за своїми словами – їх сприйматимуть дуже серйозно. Березень – місяць переговорів, інтерв’ю, листування та отримання інформації.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: