Skip to content

90% – місто, 10% – співвласники: у Дніпрі для ОСББ і ЖБК спростили механізм проведення ремонту ліфтів

Новини Дніпра: Ремонт ліфтів ОСББ, ЖБК - Наше Місто

Сьогодні, 6 березня, під час чергування по місту директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослав Ткаченко перевірив доручення міського голови щодо програмою розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних будинках міста Дніпра.

За умова цієї програми ОСББ сплачує всього 25% від ремонту, а 75% вартості сплачує місто.

Новини Дніпра: Ремонт ліфтів ОСББ, ЖБК - Наше Місто

Кожного року міська влада слідкує за найнеобхіднішими оновленнями до програми і вносить зміни, щоб ОСББ та ЖБК мали змогу провести поточні та капітальні ремонти.

Одним із нововведень у 2023 році стала можливість провести капітальний ремонт ліфту будинку всього за 10% від суми, інші 90% покриває місто. Таким чином, понад 40 капітальних ремонтів ліфтів буде проведено в цьому році. Ремонти будуть розбиті на 2 групи: І та ІІ половина року.

З цим нововведенням вартісні ремонти на суму понад мільйон грн кожен стали доступними та реальними для об’єднань.

«Під час інспектування ми перевірили два ліфти: ОСББ «Слави, 8», де запланувало капітальний ремонт ліфту на 2023 рік. А також ОСББ «І.МАЗЕПИ-21», яке другий рік поспіль бере участь у програмі. Там ремонт вже завершено», – розповів Святослав Ткаченко.

Новини Дніпра: Ремонт ліфтів ОСББ, ЖБК - Наше Місто

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: