Skip to content

Моторошні аварії, фатальна пожежа та пригоди дрібних злодюжок: кримінальні новини Дніпра за 5 березня

Софія Танченко

Новини Дніпра: Дайджест новин Дніпра за 5 березня

Моторошні аварії, фатальна пожежа та пригоди дрібних злодюжок. Журналісти «Дніпра оперативного» зібрали для вас усі надзвичайні події Дніпра за неділю, 5 березня, передає «Наше місто».

Підрізав “німця”

У Дніпрі на з’їзді з Нового мосту сталася ДТП. За попередньою інформацією, на під’їзді до Нового мосту з Мануйлівського проспекту на швидкості вилетіла спортивна автівка FORD MUSTANG та підрізала Volkswagen Touareg.

Померла миттєво

У Дніпрі на вулиці Поля жінка випала з вікна багатоповерхівки. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

Злочинне тріо

У Дніпрі на ж/м Тополя троє злодюжок обікрали крамницю. Злочин попав на камери відеоспостереження.

Кривава ДТП

У Дніпропетровській області вантажівка врізалася у бетонний відбійник та перекинулася. Страшна ДТП сталась вночі, 5 березня, на трасі Кривий Ріг – Кропивницький біля села Мар’янівка.

Фатальна пожежа

5 березня у Дніпрі в одній із квартир п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Володимира Мономаха сталася пожежа. Загинув чоловік 1948 року народження.

Самотній мандрівник 

Увечері 4 березня у Дніпрі на Січеславській Набережній патрульні помітили дідуся, який йшов уздовж дороги. Чоловік був розгублений та повідомив поліцейським, що не може знайти дорогу додому. З’ясувалось, що рідні вже зателефонували у поліцію та повідомили, що шукають дідуся.

Категорія: Відео, Кримінал, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: