Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 3 березня: незаконний стартап та афера на зниклих військових

Незаконний стартап, афера на зниклих військовослужбовцях та примусове видворення за межі України громадянина рф. Усі резонансні події п’ятниці, 3 березня, в матеріалі Днепр оперативный, повідомляє сайт «Наше Місто».

«Чемодан, вокзал, россия»

Наприкінці лютого у Кам’янському виявили громадянина росії, який довгий час незаконно жив у місті. Працівниками Міграційної служби було прийняте рішення про його примусове повернення до рф, але чоловік проігнорував його та не покинув Україну у зазначений термін. На нього подали до суду.

Суд Кам’янського прийняв рішення про примусове видворення за межі України громадянина рф, яке буде виконане найближчим часом.

Незаконний стартап

У Кривому Розі затримали чоловіка, який переправляв військовозобов’язаних через держкордон. За даними слідства, підозрюваний за 7000 доларів США пообіцяв забезпечити включення військовозобов’язаного до інформаційної бази даних «Шлях». Це надає можливість безперешкодного виїзду за межі України як волонтера.

Чоловіка затримано. Слідчі дії тривають. Вживаються заходи для встановлення інших співучасників злочину.

Пташку збито

Боротьба за незалежність України продовжується. Наші воїни нищать ворога та його техніку. Так, 3 березня зенітники Нікопольського ракетного полку збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 над окупованим містом Єнакієве.

Один з пілотів загинув, а інший готується скласти йому компанію.

Згоріла вщент

3 березня на Вокзальній площі у Дніпрі сталася пожежа. Там горів Opel Vectra 1990 року випуску. На відео з ситуаційного центру видно що вогонь охопив моторний відсік та перекинувся на салон. З нього одразу вискочив водій і пасажирка. Після цього автомобіль поїхав далі з незрозумілої причини та перетнув усю парковку. Водії, які перебували там, кинулися на допомогу, а за п’ять хвилин під’їхали рятівники та загасили машину. За попередньою інформацією причина пожежі – технічна несправність авто. На щастя, ніхто не постраждав.

Наживався на горі

 Мешканець Кривого Рогу здобув особисті дані військовослужбовця ЗСУ, який зник безвісти під час виконання бойового завдання. Використовуючи комп’ютерну техніку та дублікат сім-картки, підозрюваний оформив на ім’я військового кредит. Надалі він здійснив переказ грошових коштів на свої банківські рахунки та декілька разів розрахувався через термінали. 

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: