Skip to content

У Дніпрі оголосили прийом документів на отримання іменної стипендії міського голови активній молоді ім. О. Поля

Стипендія Поля 2023 - Наше Місто

У Дніпрі розпочато прийом документів на отримання іменної стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля. Ініціатива такої підтримки належить Борису Філатову, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

За словами заступника директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Сергія Луденського, відповідний прийом документів проводиться двічі на рік. Зараз стартував перший етап на визначення 50 стипендіатів за звітний період – серпень 2022-го – січень 2023 року. Прийом документів триватиме до 20 березня. 

Стипендія Поля 2023 - Наше Місто

«Іменні стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля мають право отримати громадяни України віком від 14 до 35 років (молодь), які мешкають у Дніпрі. Вона виплачується тим, хто активно сприяє розвитку місцевих молодіжних ініціатив, молодіжного, волонтерського руху, робить внесок у нашу спільну перемогу. Є окремі категорії для студентів закладів вищої освіти, професійно-технічних навчальних закладів, позашкільної, середньої загальної освіти. А також для громадських організацій та Молодіжної ради Дніпра», — розповів під час брифінгу 27 лютого Сергій Луденський.

Він також додав: «Серед необхідних документів: копія паспорта, ідентифікаційного коду, характеристика, подання, рекомендаційні листи, фото- та відеозвіти. Ознайомитися чи уточнити інформацію можна на наших сторінках у соцмережах  (https://www.facebook.com/molod.npv, https://instagram.com/molodpatriot?igshid=YmMyMTA2M2Y= ). Комунікація також через пошту департаменту: [email protected] Рекомендуємо завчасно подавати документи, не відкладаючи це на останні дні, аби можна було відредагувати, оскільки дуже часто є помилки чи неточності. Вірте у себе й власні сили!».

Документи приймаються у друкованому вигляді до департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75.

Нагадаємо, торік стипендії активній молоді міста було збільшено. Для бакалаврів, спеціалістів та магістрів, а також представників громадських об’єднань виплата становить 14 тис. грн замість 11 тис. грн раніше. Для студентів технікумів, ліцеїв, коледжів, професійних технічних училищ, учнів шкіл, закладів позашкільної освіти — 10 тис. грн (було 7 900 та 8 400 грн).

Категорія: Новини Дніпра, Освіта

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: