Skip to content

Малосольний оселедець у банці: простий рецепт смачної рибки

Більше жодних проблем із тим, що в магазині риба то пересолена, то несвіжа. Набагато простіше і дешевше зробити її вдома із найбюджетніших інгредієнтів. Все, що вам знадобиться, швидше за все, вже й так є у домі.

Якщо ви не знаєте як засолити оселедець у банці, то сайт «Наше Місто» пропонує дуже швидкий та смачний рецепт. Оселедець виходить ніжним, апетитним, рибка просто тане в роті.

Отже, перше – купуємо свіжий оселедець, ну або свіжоморожений, що абсолютно не принципово, головне, щоб він вам однозначно подобався на вигляд.

Друге – ніжно промиваємо його під проточною водою та опускаємо в банку цілим. У трилітрівку може поміститися від трьох до п’яти рибок.

Третє – заливаємо холодним розсолом, який потрібно попередньо зварити.

Новини Дніпра: малосольний оселедець - Наше Місто

Для розсолу нам знадобиться

  • 2 літри води
  • 6 столових ложок солі
  • 2 столові ложки цукру
  • горошок перець і лавровий лист.

Довести до кипіння та остудити.

Закриваємо кришкою та прибираємо в холодильник. Через три дні у нас готовий ніжний малосольний оселедець. Чим більше він лежить у розсолі, тим більше стає схожим на рибку справжнього бочкового посолу. Для шуби та інших салатів краще не знайти!

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: