Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 24 лютого: викрадення людини та трагедія на водоймі

Викрадення людини, трагедія на водоймі та крадій, який тепер буде сидіти у в’язниці. Днепр оперативный зібрав для вас усі найцікавіші події п’ятниці, 24 лютого, повідомляє сайт «Наше Місто».

Дніпровський Пабло Ескобар

 Днями поліцейські Дніпра затримали наркодилера. 31-річний місцевий мешканець наладив схему збуту заборонених речовин. Він пересилав їх споживачам по пошті, де його і затримали правоохоронці. Під час обшуку в ході затримання та в його квартирі поліцейські виявили сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа-PVP» вагою 600 г, 100 г амфетаміну, гашиш, канабіс, понад 280 пігулок лікарського препарату, який містить психотропну речовину, пістолет з набоями, електронні ваги та мобільний телефон, який використовувався для здійснення відправлень. Орієнтована вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 740 тисяч гривень. Відкрите кримінальне провадження, чоловіку повідомили про підозру. Слідчі дії тривають.

Трагедія на водоймі

 Рятувальники-водолази дістали з-під криги тіло мертвого чоловіка. Сьогодні зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в районі коси на Перемозі виявлено ополонку, біля якої лежать особисті речі, а поруч нікого немає. По прибуттю на місце події надзвичайники виявили тіло загиблого чоловіка під кригою, у 10-ти метрах від берега річки Дніпро. Надзвичайники вилучили тіло з водойми, доправили до берега та передали співробітникам поліції. В усіх обставинах трагічного інциденту наразі розбирається слідчий.

Семеро катів

Поліція Дніпра в ході спецоперації затримала групу зловмисників, які викрали та катували молодого дніпрянина. Сам злочин стався 23 лютого о 8.30 ранку. Правоохоронці встановили, що до викрадення можуть причетні семеро місцевих мешканців віком від 21 до 27 років. Днями п’ятьох з них затримали. Під час санкціонованих обшуків у підозрюваних вилучили корпуси гранат, карабін, патрони також гранати РГД-5 із запалами. Затриманим фігурантам справи повідомили про підозру. Тривають слідчі дії.

Горище у вогні

Пожежа в приватному будинку трапилась у Дніпрі на вулиці Гомельській. Оперативно прибувши на місце події, фахівці ДСНС встановили, що займання виникло на горищі будівлі. Приблизно годину пожежні приборкували вогняну стихію. Під час інциденту травм ніхто не отримав.

Несподівані знахідки

Учора вдень екіпаж патрульної поліції помітив, як на вулиці Паторжинського невідомий чоловік взяв у водія автомобіля Volkswagen підозрілий пакунок, але, побачивши службове авто, одразу кинув пакунок назад у салон. Правоохоронці вирішили перевірити цих громадян і після проведення поверхневого огляду знайшли в салоні авто пакет з речовиною рослинного походження. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила 49 сліп-пакетів та 8 цигарок із речовиною, схожою на наркотичну. 27-річного кермувальника доставили до відділку поліції для з’ясування всіх обставин події.

Піймали «авторитета»

Правоохоронці в ході масштабної спецоперації затримали «смотрящого» за Кривим Рогом, який майже 10 років тероризував мешканців міста. Неодноразово засуджений «авторитет» причетний до численних фактів обкладання «даниною» представників малого і середнього бізнесу. Крім того, зловмисник був на постійному контакті з представниками злочинного середовища рф, у тому числі з російськими «ворами в законі». З ними він періодично координував свою незаконну діяльність та вирішував питання щодо наповнення так званого «общака». Тепер його затримано та повідомлено про підозру. «Авторитету» загрожує до 15 років ув’язнення. Тривають слідчі дії.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: